Stiri externe

Harry si Megan si-au luat casa la tara! A costat 3 milioane de dolari!

Scris de Iancu Iulia

Acestea sunt primele imagini cu casa de la tara pe care Meghan Markle si Printul Harry au inchiriat-o pentru o perioada de doi ani.

In iunie, se zvonea ca Meghan Markle si Printul Harry au semnat actele pentru a inchiria o casa la tara, din zona Cotswolds, iar acum avem si primele imagini cu locul in care cei doi isi petrec timpul liber.

Casa in care vor locui ducesa si ducele de Sussex valoreaza in jur de 3 milioane de dolari, iar aceasta este preferata lui Meghan, conform spuselor apropiatilor sai.

Ea si printul Harry adora sa petreaca weekend-urile aici, sa plimbe cateii si sa stea cat mai mult timp in natura.

Propietatea are doua bucatarii, cate una pe fiecare etaj. In interior este amenajat un spatiu generos pentru relaxare, care are geamuri din tavan pana in podea. Casa ar patru dormitoare, insa unul a fost transformat intr-un dressing imens pentru lucrurile celor doi. Pentru a beneficia de cat mai multa liniste si intimitate, langa cladirea principala, se afla si o cabana cu doua dormitoare, care este destinata pentru muncitori sau oaspeti.

Amal si George Clooney, Serena Williams, Priyanka Chopra si Nick Jonas au vizitat deja aceasta casa in care cei doi se simt atat de bine si au petrecut momente unice impreuna.

In curand, Meghan si Harry se vor muta de la Palatul Kensington in casa Frogmore din Windsor. Aceasta va fi resedinta lor oficiala.

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu