Evenimente News

S-au casatorit la un castel de langa Paris!

Scris de Christian Stan

Halle Berry si Olivier Martinez au devenit, de ieri, sot si sotie. Cei doi si-au unit destinele in cadrul unei ceremonii private desfasurate la Chateau des Conde, un castel situat la o ora de condus sud de Paris. La ceremonie au participat in jur de 60 de persoane.

halle-berry-olivier-martinez

Sa fie a treia oara cu noroc pentru Halle Berry? Actrita premiata cu Oscar pentru prestatia ei din „Monster’s Ball” a ajuns pentru a treia oara la altar, ieri,  alaturi de Olivier Martinez.

Berry a fost casatorita inainte cu David Justice si Eric Bennet, iar dupa divortul de Bennet si-a jurat ca nu se va mai casatori niciodata. Nimic nu este insa definitiv, astfel ca Halle si Olivier si-au jurat ieri dragoste vesnica in cadrul unei ceremonii private desfasurate la Chateau des Conde de langa Paris.

Olivier Martinez si Halle Berry si-au dorit o ceremonie restransa, la care au luat parte in jur de 60 de persoane. Actrita este insarcinata in luna a saptea, urmand a aduce pe lune un baietel, primul copil al cuplului.

Berry a anuntat ca este insarcinata in luna aprilie, considerand acest lucru o minune, avand in vedere ca are deja 46 de ani. Berry mai are o fiica in varsta de cinci ani, Nahla, nascuta in urma relatiei ei cu Gabriel Aubry.

Olivier Martinez si Halle Berry s-au indragostit de platourile de filmare ale peliculei „Dark Tide”, in 2010, si s-au logodit in primavara lui 2012.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu