News

Hainele prezentatorilor Eurovision, motiv de misto printre vedete pe Facebook

Scris de Alexandru Manea

Vestimentatia prezentatorilor celei de-a doua semifinale nationale Eurovision a fost aseara unul din cele mai comentate subiecte pe Facebook. Pana si persoanele publice au criticat hainele cu care au fost imbracati Paula Seling, Andreea Banica, Ovi si Marius Rizea.

prezentatori-eurovision-4

Daca sambata seara Paula Seling, Andreea Banica, Ovi si Marius Rizea au imbracat tinute albe cu accente aurii, inspirate din hainele de scena ale trupei ABBA, duminica seara, pentru cea de-a doua semifinala nationala Eurovision, cei patru au fost imbracati cu vestimentatii care nu aveau nimic in comun cu bunul gust, in viziunea multor telespectatori, mai mult sau mai putin avizati.

In timp ce baietii au purtat pantaloni si camasa albastre din satin, Paula Seling a aparut intr-o rochie din acelasi material lucios, in combinatie coloristica albastru-verde, iar Andreea Banica o salopeta din macelasi material si aceeasi combinatie de culori.

Rezultatul a fost dezastruos in viziunea multora si, mai mult, le-au accentuat defectele fizice, artistele parand cu forme mai „rotunde” decat in mod normal.

prezentatori-eurovision-3

S-a declansat astfel o adevarata revolta pe Facebook, multi intrebandu-se cine a fost stilistul angajat sa aleaga acest tip de haine, ce s-au vrut, probabil, o imitatie a tinutelor de scena din anii 70 ale membrilor trupei ABBA.

Chiar si unele persoane publice si-au manifestat dezaprobarea pe Facebook.

Andreea Raicu, spre exemplu, sustine ca a deschis televizorul pe TVR si s-a intrebat uimita daca este real ceea ce vede. „Va uitati la Eurovision? Is this real?!?!”, le-a scris ea prietenilor. „Mai nasol e ca cineva a acceptata sa imbrace hainele astea”, a continuat ea, tinand pasul cu comentariile dezaprobatoare.

La fel de uimit s-a aratat si Andrei Nourescu, cunoscutul comentator sportiv. „Eu nu sunt socat de tinutele prezentatorilor de la Eurovision, ci sunt socat de cit de multa lume a observat tinutele, deci s-a uitat! Deci cum sa te uiti la Eurovision, pe TVR?”, a mentionat el.

prezentatori-eurovision-2

Uimiti au fost si reprezentantii revistelor glossy din Romania, cei care sunt la curent cu tot ce inseamna trenduri in moda, dar si reguli stilistice de baza. Subiectul de discutie comun a fost gasirea celui responsabil pentru gafele stilistice din cele doua seri ale semifinalelor.

Scrie un comentariu