Stiri externe Video

Hailey Bieber, operată după ce a suferit un atac cerebral tranzitoriu

Scris de Ana Kozma

Hailey Bieber a vorbit deschis despre unul dintre cele mai dificile momente din viața ei. Soția lui Justin Bieber a fost operată după ce a suferit un atac cerebral tranzitoriu. Iată ce înseamnă acest lucru și cum se simte ea acum.

Hailey Bieber, operată după ce a suferit un atac cerebral tranzitoriu

Chiar anul acesta, în urmă cu nici 2 luni, Hailey Bieber a traversat clipe de groază. Soția lui Justin Bieber s-a simțit rău într-o zi. A ajuns pe mâna medicilor, iar aceștia i-au descoperit un cheag de sânge pe creier.

„Am avut un incident foarte înfricoșător pe 10 martie. Practic stăteam la micul dejun cu soțul meu şi aveam o zi obișnuită, o conversație normală. Brusc, în mijlocul unei discuții, am avut o senzație extrem de ciudată. Senzație care parcă mi-a trecut prin braț, de la umăr în jos, până la vârful degetelor. Vârfurile degetelor îmi erau aproape amorțite”, a povestit ea pe YouTube.

Rapid, Hailey Bieber a simțit cum jumătatea dreaptă a feței îi amorțește până la punctul în care nu mai putea vorbi. „Cel mai înfricoșător moment din viața mea”, a descris ea acest episod.

A mers imediat la spital, iar medicii i-au descoperit un cheag de sânge pe creier. Atac ischemic tranzitoriu a fost diagnosticul primit. Mai exact, un mic accident vascular. Ce a declanșat această problemă? Medicii au pus-o pe seama tratamentului cu anticoncepționale, a sechelelor lăsate de COVID și a zborurilor cu avionul.

Tot atunci, Hailey Bieber a mai primit un diagnostic. De această dată, o malformație a inimii. A fost operată, iar acum spune că se simte foarte bine.

Cum arată vila în care locuiesc Hailey și Justin Bieber. Vor să o vândă!

Scrie un comentariu