News Uncategorized

Tragedia lui Gwyneth Paltrow! Actrita a fost la un pas de moarte dupa ce a pierdut a treia sarcina!

Scris de Christian Stan

Gwyneth Paltrow s-a confesat intr-un interviu oferit pentru Sunday The Mail despre una dintre cele mai dificile perioade din viata ei. Actrita, acum in varsta de 40 de ani, a povestit ca era la un pas de moarte dupa ce a pierdut a treia sarcina. Cu toate acestea, Paltrow declara ca isi mai doreste inca un copil.

gwyneth-2
Actrita premiata cu Oscar pentru rolul din „Shakespeare in Love” marturiseste ca nu toate au fost roz in viata ei, intr-un interviu emotionant acordat pentru The Mail on Sunday.

Gwyneth, care are doi copii alaturi de sotul ei Chris Martin, a dezvaluit ca si-a dorit si al treilea copil, insa sarcina n-a putut sa fie dusa pana la bun sfarsit, fapt ce era s-o coste viata.

„Copiii mei ma tot rugau sa le mai aduc pe lume un fratior sau o surioara. Am incercat sa le fac aceasta surpriza, insa ceva rau s-a intamplat in timpul celei de-a treia sarcini si am pierdut copilul. Eram la un pas de a-mi pierde si viata. Imi doresc din tot sufletul inca un copil insa riscurile sunt mari”, declara actrita.

Gwyneth si Chris Martin au impreuna doi copii: fiica cea mare Apple (in varsta de 11 ani) si fiul mai mic Moses, care va implini luna aceasta sapte ani.

Scrie un comentariu