Stiri externe

Gwyneth Paltrow si Chris Martin nu au pus pret pe fidelitate! Aveau o casnicie deschisa!

Scris de Christian Stan

Desi pareau sa formeze unul dintre cele mai solide cupluri, Gwyneth Paltrow si Chris Martin au hotarat sa se separe saptamana trecuta, dupa un mariaj de mai bine de 10 ani, anuntand public acest lucru printr-o scrisoare deschisa publicata pe site-ul Goop. Decizia este cu atat mai surprinzatoare cu cat s-a aflat ca cei doi aveau o casnicie deschisa, aventurile extraconjugale fiind obisnuite atat pentru Chris cat si pentru Gwyneth.

gwyneth-paltrow-chris-martin

Revista „People” pretinde in cel mai nou numar lansat pe piata ca Gwyneth Paltrow si Chris Martin aveau o casnicie deschisa, cei doi nepunand mare pret pe fidelitate. „Erau deja separati psihic si emotional. Fiecare se simtea liber sa faca ceea ce doreste si nu si-au pus problema ca e o situatie neobisnuita”, declara un apropiat al cuplului.

Gwyneth Paltrow si Chris Martin se separa dupa 10 ani de casnicie, asa cum ei insisi au anuntat saptamana trecuta. Actrita a publicat vestea pe site-ul ei, Goop, scriind urmatoarele: „Cu sufletele pline de tristete, am hotarat sa ne separam”. Gwyneth si frontman-ul trupei Coldplay au impreuna 2 copii, iar in scrisoarea deschisa prin care si-au anuntat despartirea, au recunoscut ca s-au luptat mai bine de 1 an incercand sa-si salveze casnicia.

In timpul mariajului sau despre Chris Martin s-a spus ca a avut aventuri cu Kate Bosworth, Helena Christensen sau Kate Hudson, iar despre Gwyneth s-a zvonit ca si-a luat revansa cu milionarul Jeffrey Soffer, cu producatorul serialului „Glee” Brad Falchuk si cu avocatul Kevin Yorn.

Scrie un comentariu