News Stiri externe

Gwen Stefani a refuzat cererea in casatorie! Blake Shelton, lasat cu buza umflata!

Scris de Christian Stan

La doar sase luni de cand si-au facut relatia publica, Gwen Stefani a fost ceruta in casatorite de Blake Shelton, cantaretul oferindu-i un inel in valoare de 1,2 milioane de dolari. Gestul nu a fost primit insa cum se cuvine de Gwen, care i-a refuzat propunerea pe motiv ca vine mult prea devreme. `

attends the 2016 Pre-GRAMMY Gala and Salute to Industry Icons honoring Irving Azoff at The Beverly Hilton Hotel on February 14, 2016 in Beverly Hills, California.

Gwen Stefani i-a refuzat cererea in casatorie a lui Blake Shelton.

Gwen Stefani nu este pregatita sa ajunga din nou la Altar si a refuzat astfel cererea in casatorie a lui Blake Shelton. Totul s-a intamplat in timpul unui picnic, cand Blake a ascuns intr-o cutie de la KFC un inel in valoare de 1,2 milioane de dolari, cumparat de la Tiffany’s. Propunerea vine la doar sase luni de cand Blake si Gwen si-au facut relatia publica.

Gwen a refuzat propunerea din cauza celor trei copii ai ei (Kingston, Zuma si Apollo), care tocmai s-au obisnuit ca parintii lor au divortat. In plus, Gwen pare decisa sa nu mai aiba copii si se teme ca Blake nu va fi implinit intr-o casnicie din care nu va avea urmasi.

Gwen Stefani si Gavin Rossdale au introdus actele de divort in luna august a anului trecut, asta dupa ce artista a aflat ca a fost inselata cu dadaca copiilor.

 

Scrie un comentariu