News Stiri externe

Gwen Stefani a divortat pentru Blake Shelton! Ei sunt noul cuplu de la Hollywood!

Scris de Christian Stan

In luna august aflam ca mariajul lui Gwen Stefani se destrama dupa mai bine de 13 ani de casnicie. Se pare ca responsabil de aceasta separare este cantaretul de muzica country Blake Shelton, cu care acum Gwen are o relatie amoroasa pe care nu o mai ascunde de ochii lumii.

gwen-blake 2

Adam Levine, Gwen Stefani si Blake Shelton la o petrecere de Halloween desfasurata saptamana trecuta.

Gwen Stefani si Blake Shelton au fost fotografiati pentru prima data in ipostaze tandre la  petrecerea de Halloween organizata de Adam Levine si desfasurata saptamana trecuta, iar publicistul cantaretei a confirmat ca intre cei doi exista o relatie amoroasa.

gwen-blake-shelton 2

Gwen Stefani si Blake Shelton s-au cunoscut cu prilejul emisiunii „The Voice”, cei doi facand parte din juriu alaturi de Pharell si Adam Levine.

Miscarea vine ca o surpriza din partea lui Gwen, care se afiseaza la bratul unui alt barbat  la nici trei luni de la anuntarea divortului de Gavin Rosdale, dupa 13 ani de mariaj. Se pare insa ca relatia dintre Gwen si Blake a inceput in urma cu mai multe luni, cat timp ambii erau casatoriti.

Blake a anuntat ca divorteaza de sotia lui, Miranda Lambert, cu doar doua saptamani inainte ca Gwen sa-si faca publica propria intentie de separare.

gwen-stefani-gavin-rossdale-divort3

Gwen Stefani a intentat actele de divort in luna august, dupa mai bine de 13 ani de mariaj cu Gavin Rossdale.

Conform TMZ, Gwen si Gavin nu au semnat un contract prenuptial inainte de a deveni sot si sotie, asta insemnand ca, potrivit legislatiei, isi vor imparti in mod egal bunurile comune. Despre averile lor se spune ca Gwen Stefani ar avea aproximativ 80 de milioane de dolari, iar Gavin 35 de milioane de dolari.

Scrie un comentariu