Stiri externe

Greșeala de stil pentru care a fost taxată Prima Doamnă a Franței

Scris de Alexandru Manea

Brigitte Macron este admirată pentru eleganța vestimentară pe care o afișează în aparițiile publice, dar ceea ce a făct recent, în cadrul unei recepții oficiale, a fost rapid taxat de cei care cunosc protocolul și bunele maniere. Iată ce s-a întâmplat.

Greșeala de stil pentru care a fost taxată Prima Doamnă a Franței

Brigitte Macron este catalogată drept una din cele mai elegante Prime Doamne ale prezentului. Ținutele sale vestimentare și accesorizarea perfectă atrag de fiecare dată laude.

Prima Doamnă a Franței a făcut însă o gafă în cadrul unei recepții la care au participat și Donald și Melania Trump. Mai exact, purtând o rochie foarte scurtă, a stat așezată picior peste picior, expunându-și astfel pulpele și gambele în toată splendoarea.

Acest fapt a fost rapid taxat de cei care cunosc protocolul și bunele maniere. Mai exact, Prima Doamnă, și orice femeie, în general, nu are voie să stea picior peste picior ci să își țină genunchii lipiți, picioarele apropiate și gleznele ușor trase sub scaun.

Aceasta este postura acceptată de codurile de bune maniere și, pentru că Macron nu a respectat-o, a atras criticile celor care au observat gafa în fotografiile postate în presă și pe social media.

~ July 13, 2017 ~ #melaniatrump

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Melania & Ivanka (@melania_ivanka_trump) on

#paris #france #notredame #melaniatrump #brigittemacron 🇫🇷🇺🇸

A post shared by Tristan Bromet (@tbromet) on

Scrie un comentariu