Stiri Interne

Gravidele celebre care merg la sala chiar si in luna a sasea

Scris de Alexandru Manea

Nu este deloc interzis sa faci sport in timpul sarcinii. Anumite tipuri de miscare sunt recomandate de specialisti, iar unele vedete din Romania urmeaza acest exemplu.

Gravidele celebre care merg la sala chiar si in luna a sasea

Adelina Pestritu si Laura Cosoi sunt doar doua vedete din showbiz-ul romanesc care merg la sala chiar daca sarcina lor este destul de avansata. Fac exact acele antrenamente care sunt indicate in aceasta perioada speciala si sunt supervizate de antrenori.

“Fac sport. E nevoie sa ma pastrez sanatoasa, vie, sa ma mentin in forma, chiar daca kilogramele se depun, chiar daca retin apa. Fac miscare, banda, stepper, fara abdomene. Lucrez foarte mult partea de sus si bratele. Dupa ce nasc o sa vin in disperare, o sa fiu prima, la sapte dimineata la sala”, a declarat Adelina la Kanal D.

Done ✅ #gym #gymlife

A post shared by A D E L I N A 🌹 E •D •A (@adelina.pestritu) on

Durerile insuportabile traite de Adelina Pestritu inainte sa ramana insarcinata

Laura Cosoi a declarat, la randul ei, ca nu renunta la sport niciodata.

„Un lucru la care nu am renuntat pe timpul sarcinii este sportul. Am auzit in jurul meu discutii pro si contra. Unele femei cred ca e mai prudent sa stea cat mai linistite, ca sa-si protejeze copilul, altele sunt adeptele miscarii fizice. Eu intru in cea de-a doua categorie, pentru ca sunt convinsa ca sedentarismul aduce cu el probleme si nu miscarea. Iar in astfel de situatii, cand am vreun dubiu, merg la sursa cea mai sigura de a obtine informatii – intreb medicul”, a scris actrita pe blogul ei.

Scrie un comentariu