Stiri externe

Goldie Hawn și Kurt Russell, poveste de iubire de 37 de ani! Care este secretul?

Scris de Ana Kozma

Deși nu sunt căsătoriți cu acte, Goldie Hawn și Kurt Russell formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Trăiesc deja de 37 de ani o frumoasă poveste de iubire. Care este secretul lor?

Goldie Hawn și Kurt Russell, poveste de iubire de 37 de ani! Care este secretul?

Goldie Hawn și Kurt Russell sunt împreună de 37 de ani, dar nu au simțit niciodată nevoia să își oficializeze relația. Recent, cei doi au vorbit despre secretul trăiniciei unei povești de iubire. Secret despre care ambii spun că nu este deloc… secret!

„Pur și simplu trebuie să vă doriți să fiți împreună. Altfel nu se poate!”, a spus Goldie Hawn (75 de ani).

„Pentru oameni ca noi, un certificat de căsătorie nu ar aduce în plus ceva ce nu avem deja!”, a adăugat și Kurt Russell (69 de ani).

Cei doi au împreună un fiu: Wyatt Russell, acum în vârstă de 34 de ani. De asemenea, au și copii din căsniciile anterioare. Oliver și Kate Hudson sunt copiii lui Goldie Hawn din căsnicia cu Bill Hudson. Boston este fiul lui Kurt Russell și al lui Season Hubley.

Goldie Hawn și Kurt Russel trăiesc o frumoasă poveste de iubire de 37 de ani. S-au cunoscut în 1966, pe platourile de filmare, dar relația au început-o mult mai târziu, în 1983.

Top 25 cele mai mari staruri ale lumii care au aparut pe coperta Playboy!

Scrie un comentariu