Stiri Interne

Global Records doneaza 125.000 de euro in lupta contra epidemiei Coronavirus

Scris de Ana Kozma

Casa de productie Global Records a ales sa se implice activ in lupta contra epidemiei Coronavirus, donand suma de 125.000 de euro. Iata catre cine se vor indrepta acesti bani!

Global Records doneaza 125.000 de euro in lupta contra epidemiei Coronavirus

Din ce in ce mai multe vedete si firme din Romania aleg sa se implice activ in lupta contra epidemiei Coronavirus. Cum? Facand donatii substantiale. Global Records a hotarat sa doneze 125.000 de euro.

Din acesti bani, 25.000 de euro vor merge catre Fundatia Daruieste Viata. Astfel, vor fi achizitionate echipamente si aparatura medicala necesare spitalelor din tara noastra. Mai ales in contextul crizei actuale.

Ceilalti 100.000 de euro vor merge catre artistii care sunt extrem de afectati pe toata perioada in care spectacolele de orice fel vor fi interzise.

“Este extrem de important sa ne sustinem noi comunitatile in care ne desfasuram activitatea, pentru a depasi impreuna aceasta situatie. In aceasta perioada, sursa principala de venit a artistilor interpreti, in special a instrumentistilor si trupelor ce acompaniaza artistii in cadrul evenimentelor live, a disparut cu desavarsire. Venim in intampinarea acestora si le oferim suportul nostru, prin asigurarea platii in avans a unui minim de 2 show-uri pe luna, pentru lunile aprilie si mai, pana intr-o valoare totala estimata de 100.000 euro”, se arata in comunicatul Global Records.

Din echipa Global Records fac parte artisti de succes precum Inna, Antonia, Delia, Irina Rimes, Carla’s Dreams, The Motans, etc.

Valentina Pelinel si Cristi Borcea, donatie de 100.000 de euro pentru spitale in lupta cu epidemia Coronavirus!

Scrie un comentariu