News

Giulia Nahmany s-ar muta in Italia

Giulia a locuit intr-un hotel de 5 stele langa Domul din Milano 

 

Aflata cu parintii sai in metropola Lombardiei, Giulia Nahmany s-a indragostit de stilul de viata pe care il au italienii. „Mi-a placut Milano foarte, foarte mult. Italienii sunt extraordinar de draguti si de calzi. Sunt foarte relaxati si ar fi bine ca romanii sa invete un pic de la ei in aceasta privinta… Italienii sunt foarte stilati si imi place enorm ca au asta in sange. Se stie ca „Less is more”, iar ei pun lucruri de calitate, fara a face un exces din asta”.

 

 

Impatimita a shopping-ului, si-a umplut bagajele cu haine de firma din galeriile milaneze 

 

Obisnuita cu luxul, familia Nahmany si-a respectat si de aceasta data statutul si s-a cazat la un faimos hotel de 5 stele situat chiar in centrul orasului, la 1 minut de Domul din Milano si de toate magazinele de lux. Daca ar fi sa aleaga intre Romania si Italia, Giulia ar prefera sa locuiasca in peninsula atat timp cat oamenii pe care ii iubeste ii sunt alaturi:

 

 

Giulia considera limba italiana „foarte sexy” 

 

„As putea sta in Italia, dar cel mai important pentru mine e sa am oamenii pe care ii iubesc alaturi de mine. Imi place mancarea Italiana extraordinar de mult, este de fapt mancarea mea preferata. Imi place arta italieneasca, arhitectura, stilul de viata, dar cel mai mult imi place limba pe care o vorbesc, este foarte sexy, e atat de melodioasa, suna de parca ai canta tot timpul! Iar mie imi place sa cant”, spune Giulia.

Despre autor

Sorin Dutoiu

Scrie un comentariu