News Style Judgement

Evolutia socanta a stilului Giuliei Anghelescu!

Scris de Administrator

De la adolescenta cu codite impletite din vremea in care facea parte din formatia Candy, bruneta sofisticata cu par lung de mai tarziu si pana la proaspata mamica blonda sau artista rebela cu parul ras de astazi, Giulia Angelescu a trecut prin multe schimbari de-a lungul anilor, in ceea ce priveste stilul.

evolutie-stil-giulia

ADPM te invita sa vezi prin ce schimbari de stil a trecut de-a lungul anilor Giulia Anghelescu, de la adolescenta cu codite impletite din formatia Candy si pana la diva blonda ori nonconformista artista de astazi!

evolutie-stil-giulia1

Giulia Anghelescu s-a facut pentru prima oara remarcata ca membra a trupei Candy, vreme in care era o adolescenta nebunatica, energica, mereu cu zambetul pe buze si cu parul impletit in foarte multe codite.

evolutie-stil-giulia2

Urmatorul pas l-a reprezentat cariera solo care a venit odata cu lansarea albumului intitulat „Giulia” si a unui prim single, „Sa-mi atingi din nou inima”. In videoclipul acestei piese, Giulia promoveaza o imagine ceva mai sexy, are parul tuns pana la umeri si vopsit intr-o nuanta mai deschisa.

evolutie-stil-giulia3

Pentru cel de-al doilea album din cariera solo, intitulat „Fluturi”, artista si-a lasat din nou parul ceva mai lung si a revenit la culoarea care a consacrat-o, brunet.

evolutie-stil-giulia4

In clipul piesei „Te-am ales” pe care Giulia a lansat-o impreuna cu Gabriel Huiban, artista apare cu parul lung, drept si brunet. Noutatea consta in bretonul care ii confera Giuliei un look a la Cleopatra.

evolutie-stil-giulia5

A urmat apoi perioada in care Giulia a colaborat cu baietii de la DJ Project, perioada care insa nu a adus mari schimbari in stilul artistei, ea afisand un look sexy si extrem de cool.

evolutie-stil-giulia6

In 2011, ea declara ca este insarcinata si filmeaza clipul piesei „Vorbe Goale”.

evolutie-stil-giulia7

La inceputul acestui an, odata cu filmarea videoclipului piesei „Un om cu un pian”, Giulia Anghelescu se vopseste pentru prima oara blonda. Schimbarea aceasta majora a starnit valuri de reactii in randul fanilor ei. In vreme ce unii erau de parere ca noua culoare o prindea de minune, altii o sfatuiau sa revina la eternul brunet.

evolutie-stil-giulia8

In scurt timp, Giulia a facut o noua schimbare in ceea ce priveste podoaba capilara. A revenit la culoarea care a consacrat-o, insa a adoptat o coafura inedita. Artista si-a ras o parte din par, hairstyle inspirat parca din stilul Rihannei.

evolutie-stil-giulia9

A uimit apoi aparand la petrecerea Viva! de anul acesta purtand o rochie neagra din dantela si o coafura punk. Artista s-a ras in partile laterale si si-a pastrat o creasta rebela, in totala contradictie cu tinuta eleganta.

evolutie-stil-giulia10

Schimbarile nu s-au oprit nicidecum aici! Si-a trasat acum pe scalp un grilaj si si-a vopsit in locul respectiv doua buline verzi!

Scrie un comentariu