Stiri Interne

Giulia Angelescu si Cosmina Pasarin, schimbari spectaculoase de look!

Scris de Administrator

Daca Giulia Anghelescu a optat pentru o noua coafura nonconformista, tunzandu-si parul foarte scurt si asimetric, Cosmina Pasarin a renuntat la pletele lungi in favoarea unei tunsori bob.

giulia-cosmina-schimbari-look

Cu ocazia petrecerii aniversare pe care Xonia a organizat-o aseara intr-un club din Bucuresti, doua vedete autohtone si-au etalat, pentru prima oara in plublic, noile coafuri, dupa cum scrie site-ul kfetele.ro

giulia-cosmina-schimbari-look1

Prima dintre ele este Giulia Angehelscu, care si-a obisnuit deja fanii cu schimbari radicale si nonconformiste de look. Artista a optat de aceasta data pentru o tunsoare asimetrica, cu parul foarte scurt pe partea dreapta si ceva mai lung pe partea stanga. A facut aceasta schimbare deoarece este vara, iar parul scurt este mult mai usor de aranjat, insa garanteaza ca podoaba ei capilara creste atat de repede incat va reveni in curand la un par mai lung.

giulia-cosmina-schimbari-look2

Cat despre Cosmina Pasarin, vedeta a renuntat la pletele lungi si a surprins publicul cu o tunsoare bob ce o prinde extraordinar de bine si de care ea este extrem de incantata.

Scrie un comentariu