News

Tratata regeste de turci, Giulia Anghelescu a facut 10.000 de euro in noaptea de Revelion!

Scris de Christian Stan

Sfarsitul de an I-a adus Giuliei Anghelescu un concert de zile mari, in Antalya, la un resort de cinci stele. Giulia Anghelescu a fost cazata la faimosul hotel „Adam&Eve” si a castigat in noaptea de Revelion nu mai putin de 10.000 de euro.

Giulia Anghelescu a intrat in anul 2013 cu dreptul, mai précis cu 10.000 de euro in buzunare, castigati in urma concertului sustinut la un resort din Antalya, Turcia.

Conform Wowbiz, Giulia a fost cazata la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Turcia, Adam&Eva, iar organizatorii au tratat-o ca pe o diva. Pe langa onorariul frumusel pe care l-a incasat, care s-a ridicat undeva la 10.000 de euro, cantareata a cerut avion pentru ea si staful ei de 10 persoane, cazare timp de 4 zile, plus 2 oameni din partea hotelului care sa fie constant langa ea. Giulia a fost cazata in apartamentul VIP, cu un pat de peste 4 metri si jacuzzi in camera.

„A fost o seara perfecta! Am pregatit acest concert cu foarte mult timp inainte si asta pentru ca mi-am dorit sa fie perfect totul! Stiam ca standardele sunt ridicate asa ca am mizat pe un show 100% live cu band si o coregrafie extrem de bine pusa la punct!”, a declarant Giulia Anghelescu.

Scrie un comentariu