News

VIDEO! Giselle Bunchen si-a injurat sotul dupa ce echipa lui a pierdut finala Super Bowl!

Scris de Christian Stan

Scandal incredibil in Statele Unite! Giselle Bunchen a devenit, peste noapte, tinta injuraturilor fanilor echipei New England Patriots, care a pierdut finala Super Bowl. Mai mult, din aceasta echipa face parte si sotul lui Giselle, Tom Brady, pe care Supermodelul l-a judecat aspru pentru pierderea meciului.

Finala Super Bowl dintre New York Giants si New England Patriots a atras o audienta de 111,3 milioane de oameni in Statele Unite si s-a incheiat cu scorul de 21-17 pentru New York Giants.

Supermodelul Giselle Bundchen a luat si ea parte la meci, mai ales ca sotul ei Tom Brady facea parte dintre membrii echipei New England Patriots.

Dupa ce aceasta echipa a pierdut meciul, Giselle a fost filmata in timp ce vorbea cu cativa apropiati si isi critica aspru atat sotul cat si echipa in care acesta joaca.

„Sotul meu este incapabil sa arunce mingea si sa prinda mingea in acelasi timp. Nu imi vine sa cred ca ei au scapat mingea de atat de multe ori”, spune Giselle, in timp ce astepta liftul.

Inregistrarea, care a fost facuta ieri publica de The Insider, a stranit mare scandal intre membrii echipei de fotbal New England Patriots si l-a infuriat la culme si pe Tom Brady.

Imediat dupa meci, Giselle i-a spus acestuia: „Ai avut cel mai bun meci din viata ta. Ai fost minunat si sunt mandra de tine”. Se pare, astfel, ca pana si Supermodelele mint…

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu