ADPM Cool Stiri externe Video

Giorgio Armani decoreaza apartamentele de lux din cel mai inalt bloc din lume! Iata cat costa unul!

Scris de Administrator

Giorgio Armani se pricepe nu doar la design vestimentar, ci si la cel de interioare. Demonstreaza lucrul acesta decorand luxoasele apartamente din cel mai inalt bloc din lume, aflat in Mumbai (India). Iata cat te-ar costa sa locuiesti acolo!

giorgio-armani-apartamente4

Giorgio Armani nu este un veritabil talent doar atunci cand vine vorba despre designul vestimentar, ci se pricepe si la designul interior. Momentan, celebrul designer isi pune talentul si imaginatia la bataie pentru a decora luxoasele apartamente din ceea ce se vrea a fi cel mai inalt bloc din lume. Acesta se afla in Mumbai (India) si se pare ca pretul unui apartament se va ridica la 1.4 milioane de lire sterline.

giorgio-armani-apartamente giorgio-armani-apartamente1 giorgio-armani-apartamente2

Constructia va fi gata anul viitor, iar cladirea, de peste 440 de metri inaltime, va fi cel mai inalt bloc de apartamente din intreaga lume. Va dispune de 300 de apartamente si penthouse-uri de lux, iar lifturile vor fi de mare viteza.

giorgio-armani-apartamente3 giorgio-armani-apartamente5 giorgio-armani-apartamente6

Toate interioarele vor purta semnatura Giorgio Armani, iar apartamentele de la etajele superioare vor fi cu vedere la Mumbai si Marea Arabiei.

giorgio-armani-apartamente7 giorgio-armani-apartamente8

Complexul mai dispune si de un centru de relaxare, cu piscine, sali de sport si spa.

Scrie un comentariu