News Stiri externe

Ginluca Mech, la Barcelona la show-ul de moda Rafael Amargo

Scris de Christian Stan

Nutritionistul italian Gianluca Mech a fost prezent la Barcelona in urma cu cateva seri cu prilejul show-ului de moda pe care dansatorul de flamenco Rafael Amargo l-a avut in cadrul Barcelona Fashion Week. Rafael a debutat astfel ca si designer.

Celebrul dansator de flamenco Rafael Amargo este acum si desiger. Acesta si-a prezentat prima colectie in cadrul evenimentului 080 Barcelona Fashion Week. Rafael a prezentat o colectie masculina cool si fesh, foarte bine primita de critica de specialitate. Acesta a primit laude de la editori faimosi de moda de la Vogue si Vanity Fair.

Rafael a fost sustinut cu prilejul evenimentului de bunul sau prieten, nutritionistul spaniol Gianluca Mech, care a fost prezent la Barcelona alaturi de echipa lui. Nu a lipsit nici celebra agenta a lui Mech, Mariana Vatamanu. Printre cei care l-au sustinut pe Rafael se numara si actrita Aida Flix si alti actori precum Michael Chacon si Elena Furiase. 

 

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu