Stiri Interne

Urmeaza sarbatori fericite pentru Gina Pistol! Are un nou iubit alaturi de care este fericita!

Scris de Christian Stan

Necazurile si ghinioanele in viata amoroasa s-au tinut lant de Gina Pistol, insa se pare ca sfarsitul lui 2014 va aduce o schimbare binevenita pentru fosta vedeta Playboy. Aceasta a declarat la „Teo Show” ca are un nou iubit, care nu este nici artist si nici fotbalist. Gina se iubeste acum cu un om de afaceri despre care nu da multe detalii.

gina-pistol-lesin

Gina Pistol iubeste din nou! Dupa numeroasele dezamagiri in amor, Gina se arata foarte fericita de noua ei relatie. Cu toate acestea, Gina este foarte reticenta si nu dezvaluie numele barbatului care o face acum fericita. Cert este ca Gina nu se iubeste cu vreun artist si nici cu un fotbalist ci cu un potent om de afaceri.

„Din fiecare relatie pe care am avut-o am invatat cate ceva. M-am cunoscut pe mine. Am invatat sa stau singura, eu cu mine. Inainte nu eram suficient de matura. Am intrat in relatii pentru ca imi era teama sa stau singura”, a declarat Gina la emisiunea ”Teo Show”.

”Sunt cu cineva. Este ce imi trebuie mie. Nu vreau sa ma facă sa sufar, sa am discutii gratuite, sa nu imi ofere incredere. Nu e nici artist, nici fotbalist. E om de afaceri. Nu stiu daca este sufletul meu pereche. Ajungi la concluzia asta dupa ceva timp, dupa ce trecem impreuna prin mai multe etape. La inceputul relatiei jucam roluri. E o perioadă de inceput”, a continuat Gina.

Scrie un comentariu