Stiri Interne Video

Gina Pistol a născut! Ce spune proaspătul tătic Smiley

Scris de Ana Kozma

Gina Pistol a născut astăzi o fetiță perfect sănătoasă, așa cum atât ea, cât și proaspătul tătic Smiley au anunțat pe rețelele de socializare în urmă cu doar câteva minute. Iată ce spun cei doi!

Gina Pistol a născut! Ce spune proaspătul tătic Smiley

Gina Pistol și Smiley au devenit pentru prima oară părinți astăzi, 9 martie! Așteptarea a luat sfârșit, iar în urmă cu puțin timp cei doi au putut să își strângă în brațe fetița. Cel care a făcut primul anunțul pe rețelele de socializare este chiar fericitul tătic.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta. Fetița nostră este sănătosă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și stim deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă”, a scris Smiley pe Instagram.

Nu a durat mult până când și Gina Pistol a împărtășit această bucurie nemărginită cu amicii ei virtuali.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

„Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița nostră s-a născut astăzi. Mulțumim pentru toate gândurile și urările. Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare”, a scris Gina pe social media.

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de aproximativ 3 ani. Cu toate astea, au preferat mai mereu să fie discreți și să vorbească public cât mai puțin despre povestea lor.

Smiley și Gina Pistol, ultimele pregătiri înainte să devină părinți

Scrie un comentariu