Stiri Interne

Gimnasta de la „Romanii au talent” a slabit si i-a dat dreptate Mihaelei Radulescu! Cat de sincera a fost, insa?

Scris de Alexandru Manea

Crina Catinean, gimnasta de 14 ani de la „Romanii au talent”, care a fost criticata la preselectii de Mihaela Radulescu ca este prea grasa pentru acest sport, s-a reintalnit aseara cu vedeta in semifinala concursului unde, dupa ce a slabit 2,5 kilograme, i-a dat dreptate divei pentru criticile primite acum cateva luni.

mihaela-radulescu-gimnaste-revedere

Crina Catinean, gimnasta in varsta de 14 ani care a fost criticata la preselectiile „Romanii au talent” de catre Mihaela Radulescu, spunandu-i-se sa slabeasca 5 kilograme pentru a fi primita pe mai departe in concurs, s-a reintalnit cu vedeta de televiziune aseara in cea de-a doua semifinala a concursului.

Alaturi de sora ei a oferit un moment artistic bun, fapt ce a atras aprecierile juriului. Crina a reusit sa slabeasca 2,5 kilograme in ultimele luni, iar Mihaela Radulescu a tinut sa precizeze acest lucru si i-a ceut adolescentei sa spuna in fata intregului popor daca acele critici au fost intemeiate.

gimnastele-jignite-de-mihaela-radulescu

„”Vad ca ai slabit, bravo. Eu iti multumesc, am facut gimnastica 13 ani si stiu ce inseamna fiecare prindere, fiecare varf intins.Ti-am dat un sfat si o tara intreaga mi-a sarit in cap. Ma bucur ca ai ascultat sfatul meu. Acum te intreb, ca suntem fata in fata, am avut dreptate?”, a intrebat-o Mihaela Radulescu.

Pustoaica a raspuns, cu glasul gatuit, „Da, ati avut”, parca un raspuns „din obligatie” pentru a ingropa „securea razboiului” si a o scoate pe diva de la Monte Carlo basma curata din scandalul national care i-a patat imaginea.

Scrie un comentariu