Stiri externe Video

Gillian Anderson, de la X-Files la Margaret Thatcher din The Crown (VIDEO)

Scris de Ana Kozma

Gillian Anderson a câștigat celebritatea la nivel internațional în anii 90, odată cu rolul agentului FBI Dana Scully din serialul fenoment The X-Files. O vedem acum în sezonul 4 din The Crown, în rolul Doamnei de Fier, Margaret Thatcher.

Gillian Anderson, de la X-Files la Margaret Thatcher din The Crown (VIDEO)

Povestea de celebritate a lui Gillian Anderson a început în anii 90. Odată cu lansarea serialului fenomen The X-Files, în care actrița interpreta rolul agentei FBI Dana Scully.

A fost atunci chiar votată drept cea mai sexy femeie din lume. S-a întâmplat în 1996, în perioada de glorie X-Files. Atunci când serialul era urmărit cu sufletul la gură de telespectatori din peste 100 de țări.

Anii au trecut, iar în prezent o vedem pe Gillian Anderson din nou într-un rol memorabil. Este vorba despre Margaret Thatcher în sezonul 4 din The Crown.

În anul 2002, după terminarea filmărilor pentru X-Files, Gillian s-a mutat în Londra alături de cei 3 copii ai săi. De atunci, a mai bifat câteva roluri apreciate de critici și public.

În 2011, a interpretat-o pe Miss Havisham în adaptarea BBC1 a poveștii Marile Speranțe. Apoi, în 2016, a jucat rolul unei polițiste sexy și încrezătoare, Stella Gibson, în The Fall.

De asemenea, poate fi văzută în serialul Sex Education de pe Netflix.

Rolul lui Margaret Thatcher în The Crown reprezintă însă, cu siguranță, un nou apogeu al carierei sale după epoca X-Files. Reușește să facă un rol extraordinar și reprezintă una dintre surprizele plăcute ale acestui nou sezon.

Agentul Scully din X Files suferă de depresie și are pierderi de memorie

Scrie un comentariu