News Stiri Interne

Gianluca Mech si Patrizia Paglieri, aparitia surpriza a serii la premiera filmului OCTAV

Scris de Christian Stan

Celebrul nutritionist italian Gianluca Mech si Patrizia Paglieri au punctat una dintre cele mai spectaculoase aparitii la premiera filmului OCTAV. Cu toate ca gurile rele au inceput sa vorbeasca despre o noua relatie a Patriziei Paglieri, se pare ca intre ea si Gianluca exista doar o stransa prietenie.

Celebrul nutritionist italian Gianluca Mech s-a numarat printre invitatii externi speciali de la premiera filmului OCTAV, acesta venind special din Italia pentru premiera de Gala de la Bucuresti.

Imbracat intr-un costum din ultima colectie Dolce&Gabbana, Gianluca Mech s-a afisat pe covorul rosu la bratul celebrului Chef Patrizia Paglieri. Intrebati de presa daca exista sau nu o relatie amoroasa intre ei, Gianluca a tinut sa precizeze ca, cel putin pentru moment, intre el si Patrizia este doar o stransa relatie de prietenie.

Cei doi colaboreaza pentru promovarea produselor din Dieta Tisanoreica pe piata romaneasca, produse care acum se gasesc acum si la Bucuresti, la Farmacia Coltea. In plus, Gianluca este nutritionistul personal al Patriziei Paglieri. La premiera filmului OCTAV, Gianluca s-a intalnit cu un alt prieten apropiat din Romania, designerul Catalin Botezatu.

Regizat de Serge Ioan Celebidachi, produs de Adela Vrînceanu Celebidachi, și avându-i în rolurile principale pe Marcel Iureș, Victor Rebengiuc, Alessia Tofan și Eric Aradits, OCTAV a impresionat publicul prin subiectul sensibil al prețuirii amintirilor, prin jocul impecabil al actorilor, prin imaginea extraordinară semnată de Blasco Giurato (câștigătorul Oscarului pentru Cinema Paradiso) și prin coloana sonoră excepțională, semnat de Vladimir Cosma.

Scrie un comentariu