News Uncategorized

Gianluca Mech si Ivana Trump lanseaza campanie de lupta contra obezitatii in SUA

Scris de Christian Stan

Ivana Trump, prima sotie a Presedintelui SUA Donald Trump, si nutritionistul italian Gianluca Mech au lansat o campanie de lupta impotriva obezitatii in randul adultilor din Statele Unite. Acestia vor sustine o conferinta de presa miercuri, la New York, prin care vor prezenta Dieta Tisanoreica.

„Rata obezitatii in Statele Unite a devenit o adevarata epidemie si impreuna cu bunul meu prieten Gianluca Mech vor prezenta americanilor celebra dieta Tisanoreica, conceputa de Mech”, a declarat Ivana Trump pentru CNN.
„Trebuie sa ne luptam cu obezitatea. Rata creste mai ales in randul tinerilor. Acestia au nevoie de educatie si de alternative sanatoase la toata mancarea existenta pe piata. Doar asa pot avea o viata lunga, lipsita de probleme de sanatate”, continua Ivana Trump.
Ivana Trump si Gianluca Mech au confirmat o conferinta de presa pentru Miercurea viitoare in Manhattan, prilej cu care se va discuta despre produsele din Dieta Tisanoreica, ideale si recomandate pentru a slabi cu pana la 6 kilograme in doar 30 de zile.
Planul celor doi este ambitios. Ivana Trump si Gianluca Mech vor sustine ulterior un turneu de conferinte despre sanatate si viata sanatoasa in toata America.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu