News Stiri externe

Gianluca Mech si Elisabeta Gregoracci, spiridusii lui Mos Craciun pentru copiii bolnavi de diabet

Scris de Christian Stan

Gianluca Mech (celebrul nutritionist italian ce a lansat brandul Dieta Tsanoreica) si Elisabeta Gregoracci (sotia lui Flavio Briatore) au fost „spiridusii” lui Mos Craciun pentru copiii internati la spitalul Desio Milano, care sufera de cancer si diabet. Acestia le-au adus dulciuri speciale, care nu contin zahar, realizate dupa retelele implementate de Mech.

gianluca-mech-elisabeta-gregoracci

Gianluca Mech si Elisabeta Gregoracii la spitalul Desio Milano

Mare surpriza pentru copiii bolnavi de cancer de la spitalul pediatric Desio Milano. Acestia au primit in urma cu cateva zile vizita celebrului nutritiost italian Gianluca Mech si a sotiei lui Flavio Briatore, cei doi asigurandu-le necesarul de dulciuri pentru un an intreg.

gianluca-mech-elisabeta-gregoracci-mariana-vatamanu

Mariana Vatamanu, Elisabeta Gregoracci si Gianluca Mech

„Vorbim despre un spital pediatric, specializat pe oncologie. Foarte multi dintre acesti copii bolnavi de cancer sufera si de diabet si nu au voie sa manance nimic dulce. Produsele  Dieta Tisanoreica sunt realizate dupa retete speciale, nu contin zahar, astfel ca sunt perfecte pentru acesti copii. Le-am adus biscuiti, napolitane sau ciocolata, care sa le satisfaca nevoia de dulce fara a le dauna sanatatii. Impreuna cu Elisabeta am hotarat sa asiguram necesarul de dulciuri pentru copiii internati aici vreme de un an”, declara Gianluca Mech.

gianluca-mech-elisabeta-gregoracci-2

Produsele din Dieta Tisanoreica sunt dedicate in principal celor care vor sa piada in greutate. Prin dieta Tisanoreica se poate slabi, intr-o luna, pana la 6 kilograme, in mod liber. Asta in timp ce iti rasfeti papilele gustative cu preparate delicioase, precum supe, omlete, paine, piure de cartofi, pizza, creme de fructe, iaurt, ciocolata, frappe-uri, biscuiti, cereale, bauturi calde si bauturi proaspete din fructe.

Dieta Tisanoreica, propusa de celebrul nutritionist Gianluca Mech, a facut ravagii pana si printre marile vedete de la Hollywood, care au reusit cu ajutorul ei sa scape de kilogramele in plus intr-un mod cat se poate de placut – mancand!

Scrie un comentariu