Stiri externe

Gianluca Mech, serbat in Puglia, pe platourile de filmare ale peliculei Stay Calm

Scris de Iancu Iulia

Ginaluca Mech a avut parte de una dintre cele mai frumoase surprize de ziua lui de nastere. Colegii din filmul „Stay Calm” i-au adus un tort delicios si au luat o pauza de la munca pentru a-l sarbatori pe nutritionistul lor preferat.

Alaturi de Gianluca a fost si vestitul actor Billy Zane cu care a ciocnit o cupa de sampanie.

Gianluca Mech traieste clipe de neuitat la filmarile productiei „Stay Calm”. Nutritionistul italian a fost invitat sa joace in cele 100 de minute care se filmeaza in comunele Otranto si Nardo, din zona Salento a Italiei.

„Stay Calm” este o comedie neagra, care va fi difuzata la nivel mondial si prezinta intamplarile prin care trec personajele in pragul unei campanii electorale. Gianluca Mech este coleg de platou cu nimeni altul decat Billy Zane. Samantha Capitoni, Francesco Meoni si Corrado Fortuna sunt actorii care completeaza castul.

Nutritionistul Gianluca Mech este salvatorul multor vedete din toata lumea, este preferatul divelor de la Hollywood pentru ca reuseste sa le ajute sa scape de kilogramele in plus, fara prea multe eforturi. Se implica activ in actiuni umanitare care lupta din greu impotriva obezitatii la nivel mondial, iar Gianluca a gasit omul care sa ii imparta viziunea. Vorbim despre Gianluca Mech si Sarah Ferguson, ducesa de York , care s-au cunoscut intamplator si au descoperit ca impart acelasi vis de a-i ajuta pe copii si pe oamenii obezi sa slabeasca si sa duca o viata sanatoasa. Impreuna au pornit intr-un turenu al televiziunilor in Italia, au vorbit despre gravitatea situatiei si i-au ajutat pe oameni sa inteleaga ca acum este momentul sa actioneze ca sa duca a viata linistita, frumoasa si sanatoasa.

 

 

 

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu