Stiri externe

Gianluca Mech, printre vedete de Hollywood la Ischia Film Festival!

Scris de Ana Kozma

Faimosul nutritionist al vedetelor internationale, Gianluca Mech, ia parte zilele acestea la Festivalul de Film de la Ischia, alaturi de mari personalitati precum Danny DeViro, Dionne Warwick sau Zucchero.

gianluca-mech-danny-devito

Gianluca Mech si Danny DeVito

Faimosul nutritionist Gianluca Mech (care a colaborat cu multe vedete printre care si Paris Hilton, Sharon Stone, Al Pacino si Alexandra Dinu), ia parte zilele acestea la prestigiosul Festival International de Film de la Ischia, organizat an de an pe superba insula italiana de catre Pascal Vicedomini.

gianluca-mech-madalina-ghenea

Gianluca Mech alaturi de frumoasa Madalina Ghenea

La editia de anul acesta a Festivalului iau parte numeroase staruri precum Danny DeVito, Jeremy Irons, Tim Robbins, Paul Haggis, Danny Glover, Petra Nemcova sau Dionne Warwick, dar si artisti de renume international ai Italiei, cum ar fi Zucchero sau Tony Renis. Dintre invitatii de seama nu lipseste insa nici frumoasa romanca ce a cucerit Hollywood-ul, Madalina Ghenea.

gianluca-mech-dionne-warwick1 gianluca-mech-dionne-warwick

Gianluca Mech si legendara artista americana Dionne Warwick

Gianluca Mech este supranumit nutritionistul vedetelor, intrucat numeroase celebritati au slabit considerabil si se mentin in forma gratie Dietei Tisanoreice, a carui secret o cunoaste exclusiv Gianluca.

gianluca-mech-tony-renis

Gianluca Mech si Tony Renis

Dieta Tisanoreica inseamna, practic, sa mananci produse sanatoase, care iti detoxifiaza organismul si te ajuta sa slabesti kilograme bune. Stilul de viata sanatos promovat de italian a fost adoptat de milioane de oameni din intreaga lume.

gianluca-mech-zucchero

Gianluca Mech si Zucchero

gianluca-mech-mietta

Gianluca Mech si Mietta, indragita artista din Italia

Scrie un comentariu