Stiri Interne

Gianluca Mech, premiat in Romania pentru campania internationala impotriva obezitatii

Scris de Alexandru Manea

Celebrul nutritionist italian Gianluca Mech a fost premiat in Romania, la Gala Femeilor de Succes, pentru succesul campaniei sale internationale de lupta impotriva obezitatii, campanie sustinuta inclusiv de Ivana Trump si Ducesa de York, Sarah Ferguson.

 

Gianluca Mech, premiat in Romania pentru campania internationala impotriva obezitatii

Celebrul nutritionist italian Gianluca Mech inregistreaza succes dupa succes pe plan international prin intermediul dietei ce ii poarta numele, al produselor sale ce vin sa construiasca un stil alimentar sanatos, precum si al campaniei de lupta impotriva obezitatii pe care o deruleaza atat in Europa, cat si peste Ocean.

Activitatea sa a fost mediatizata de cele mai mari posturi TV internationale si a fost reflectata in publicatii media de mare tiraj.

Pentru succesul campaniei de lupta impotriva obezitatii, Gianluca a fost premiat in mai multe randuri, cel mai recent trofeul primindu-l in Romania, la Gala Femeilor de Succes.

Gianluca Mech se bucura in aceste campanii de sprijinul a doua mari personalitati internationale: Ivana Trump si Ducesa de York, Sarah Ferguson.

Ivana Trump, prima sotie a Presedintelui SUA Donald Trump, si nutritionistul italian Gianluca Mech au lansat o campanie de lupta impotriva obezitatii in randul adultilor din Statele Unite.

„Rata obezitatii in Statele Unite a devenit o adevarata epidemie si impreuna cu bunul meu prieten Gianluca Mech vor prezenta americanilor celebra dieta Tisanoreica, conceputa de Mech. Trebuie sa ne luptam cu obezitatea. Rata creste mai ales in randul tinerilor. Acestia au nevoie de educatie si de alternative sanatoase la toata mancarea existenta pe piata. Doar asa pot avea o viata lunga, lipsita de probleme de sanatate”, a declarat Ivana Trump pentru CNN.

Ulterior, Gianluca Mech si-a unit fortele cu Ducesa de York, Sarah Ferguson, o campanie de constientizare si indrumare a persoanelor care se lupta cu kilogramele in plus.

“Trebuie sa realizam o schimbare dramatica, la nivel mondial si sa ne concentram asupra sanatatii si a obezitatii. Trebuie sa ii invatam pe copii importanta alimentatiei si a miscarii fizice. Am decis sa caut cea mai buna solutie si am gasit-o. Impreuna cu Gianluca Mech si cu profesorul Antonio Paoli vrem sa ii invatam pe oameni sa manance corect si sa faca sport.” – a declarat Sarah Ferguson

Gianluca Mech, numit ambasador al vietii sanatoase la New York

Gianluca Mech a pus bazele dietei Tisanoreice, care combina alimentele sanatoase cu produsele speciale Mech care te ajuta sa te bucuri de gustul desavarsit al bucatariei mediteraneene, in timp ce topesc grasimile si surplusul de kilograme.

Produsele din Dieta Tisanoreica, ideale si recomandate pentru a slabi cu pana la 6 kilograme in doar 30 de zile, sunt diponibile pe www.gianlucamech.ro .

Scrie un comentariu