Evenimente

Gianluca Mech, premiat la Tirana cu Medalia Vulturul de Aur!

Scris de Ana Kozma

Gianluca Mech a participat zilele trecute la Targul International Tirana, desfasurat in Albania. Celebrul Nutritionist a fost premiat cu medalia de onoare Vulturul de Aur de catre KLIK EKSPO GROUP.

Gianluca Mech, premiat la Tirana cu Medalia Vulturul de Aur!

Celebrul nutritionist Gianluca Mech si produsele lansate de el pentru o viata sanatoasa sunt recunoscute la nivel international, iar acest lucru nu mai reprezinta un secret pentru nimeni. Zilele trecute, Gianluca a participat la Targul International Tirana, eveniment de amploare desfasurat in Albania.

Participarea sa nu a fost intamplatoare, intrucat in cadrul evenimentului, Gianluca Mech a fost premiat cu medalia de onoare Vulturul de Aur (Medaglia Aquila D’Oro) de catre KLIK EKSPO GROUP.

Acest premiu vine ca o recunoastere a rolului extrem de important pe care produsele din Dieta Gianluca Mech le au pentru o viață cât mai lunga si sanatoasa.

Gianluca Mech este unul dintre cei mai apreciati nutritionisti, la nivel international, sfaturile sale fiind urmate inclusiv de staruri precum Anastasia Soare, Sarah Ferguson, Ducesa de York, Ornela Mutti sau Silvio Berlusconi.

Gianluca a lansat anul trecut doua campanii importante impotriva obezitatii, care trag un semnal de alarma in ceea ce priveste inmultirea cazurilor in randul copiilor si al adolescentilor. Campania din Statele Unite ale Americii a fost lansata alaturi de Ivana Trump, iar in Europa alaturi de Ducesa de York, Sarah Ferguson.

Cat de sanatos este superalimentul matcha? Nutritionistul Gianluca Mech dezvaluie ce e bun si ce e rau!

Scrie un comentariu