Stiri externe

Gianluca Mech, premiat la Italian TV Awards!

Scris de Ana Kozma

Celebrul nutritionist Gianluca Mech a fost premiat in cadrul Italian TV Awards pentru implicarea sa intr-una dintre cele mai de succes emisiuni din Italia, Ricette all’Italiana!

Nutritionistul italian Gianluca Mech, celebru deja la nivel international, a primit serile trecute un premiu important in cadrul Italian TV Awards.

A castigat un trofeu, alaturi de Anna Moroni si Annalisa Mandolini, pentru ca este parte a uneia dintre cele mai de succes emisiuni ale momentului in Italia, show-ul de televiziune Ricette all’Italiana.

Italian TV Awards este o gala care celebreaza excelenta in televiziune. Mai exact, un eveniment in cadrul caruia se premiaza show-urile si oamenii de televiziune care s-au bucurat de cel mai mare succes in anul trecut.

Important de stiut este ca Italian TV Awards s-a desfasurat in ultima seara a Festivalului de Film de la Roma.

Gianlunca Mech a pasit pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Roma, elegant ca intotdeauna, purtand in costum ce poarta semnatura Carlo Pignatelli.

Gianluca Mech este unul din cei mai apreciati nutritionisti, la nivel international, sfaturile sale fiind urmate inclusiv de staruri precum Sarah Ferguson, Ducesa de York, Anastasia Soare, Ornela Mutti sau Silvio Berlusconi.

Nutritionistul Gianluca Mech spune adevarul despre indulcitori!

Scrie un comentariu