News Stiri externe

Gianluca Mech, premiat la Gala „Omul Anului” de la Chisinau!

Scris de Christian Stan

Nutritionistul Gianluca Mech a fost premiat aseara la Gala „Omul Anului”, desfasurata la Chisinau si organizata de Revista VIP. Gianluca Mech, care si-a lansat anul trecut pe piata din Moldova produsele din gama Dieta Tisanoreica, a fost desemnat Omul Anului in Business.

La doar trei luni dupa lansarea produselor sale din gama Dieta Tisanoreica in Republica Moldova, Gianluca Mech a fost desemnat „Omul Anului in Business” la Gala organizata aseara de Revista VIP Moldova.

Gianluca Mech a primit premiul de la Raluca Cioranica, organizatoarea Galei, si a fost laudat pentru initiativa sa de a introduce aceste produse minune in Republica Moldova.

Gianluca Mech si Raluca Cioranica

Gianluca Mech si-a inaugurat la Chisinau propriul showroom in luna Octombrie 2017. Nutritionistul italian a venit insotit de Patrizia Paglieri, celebrul Chef care a slabit cu ajutorul produselor din Dieta Tisanoreica. La eveniment au participat cateva zeci de persoane, printre care si celebra agenta internationala Mariana Vatamanu si Excelenta Sa, Ambasadoarea Republicii Italiene la Chisinau Valeria Biagiotti.

Mariana Vatamanu (Agentul lui Gianluca Mech) si Raluca Cioranica

Dieta Tisanoreica introduce în alimentație mixuri din plante, dar și alimente create după rețete ale familiei Mech, produse menite să îmbunătățească metabolismul și să accelereze slăbirea. Familia Mech a creat Decottopia, un concept care reunește peste zece combinații de plante, în mixuri fără alcool, fără zahăr și fără conservanți.

Aceste mixuri, care se găsesc în farmacii din întreaga lume, iar acum și în România, fac parte dintr-un regim de viață sănătos, alături de alimente speciale, de la paste la gustări de tip biscuiți, grisine, dar și băuturi de detoxifiere.

Produsele din Dieta Tisanoreica sunt folosite de multe vedete din Italia dar și din Statele Unite. Britney Spears, Anastasia Soare și Eva Longoria sunt doar câteva celebrități care au introdus în sistemul lor de viață produseleTisanoreica by Gianluca Mech.

Aceste produse sunt disponibile acum și in toate farmaciile din Romania.

Scrie un comentariu