Stiri externe

„Belli dentro, Belli fuori”. Gianluca Mech, Roberta Capua si Margherita De Bac, intr-o noua emisiune in Italia

Scris de Iancu Iulia

Italianul Gianluca Mech este nutritionistul minune care slabeste vedetele din lumea intreaga, iar produsele sale care au la baza Dieta Tisanoreica sunt vandute la nivel mondial. Din octombrie, fanii lui vor avea acces direct la sfaturile sale despre slabit prin intermediul emisiunii TV, „Belli dentro, Belli Fuori”.

 

Gurul dietelor, Gianluca Mech se intoarce in televiziune ca sa vorbeasca despre sanatate si nutritie. Din 6 octombrie, in fiecare sambata, de la ora 12, va fi difuzata emisiunea “Belli dentro, Belli fuori” (Frumosi in interior, frumosi in exterior). Gianluca Mech alaturi de Roberta Capua si Margherita De Bac vor dezbate in fiecare emisiune cele mai noi subiecte ce tin de actualitate, sanatate, sport si dieta. In fiecare emisiune vor fi prezenti diversi invitati care vor aduce un plus de informatii de specialitate pe fiecare subiect in parte.

“Belli dentro, Belli fuori” este o emisiune despre sanatate, dar care este atenta la tot ce se intampla in lume, iar subiectele de actualitate vor fi punctul de plecare al fiecarei emisiuni. Cei trei moderatori vor dezbate cele mai aprinse, interesante si controversate subiecte ce tin de sanatatea noastra. Emisiunea va fi difuzata pe canalul Tv, La7, in fiecare sambata de la ora 12.00.

Dieta Tisanoreica, pe care Gianluca Mech o promoveaza, a cucerit milioane de oameni din intreaga lume. Ea are numeroase avantaje fata de regimurile alimentare drastice, datorita carora pierzi kilograme doar prin infometare. Dieta presupune mese consistente, sanatoase, cu alimente care si detoxifiaza organismul, ajutandu-te, astfel, sa slabesti. Suplimentele lui Mech sunt pe baza de plante, 100% naturale, fara zahar, alcool sau conservanti.

 

Scrie un comentariu