Stiri Interne

Gianluca Mech, numit ambasador al vietii sanatoase la New York

Scris de Iancu Iulia

Nutritionistul Gianluca Mech lupta de ani de zile pentru adoptarea unui stil de viata sanatos si schimba destinele si vietile tuturor oamenilor pe care ii intalneste si ii cer ajutorul. Eforturile sale nu au trecut neobservate si au fost rasplatite la New York, unde a fost numit ambasador al vietii sanatoase.

Gianluca Mech este nutritionistul italian care a revolutionat conceptul de dieta. Militeaza pentru un plan alimentar sanatos, pentru o dieta echilibrata si introduce savoarea bucatariei italiene in meniul nostru zilnic si nu simti nicio clipa ca esti la cura de slabire.

Eforturile sale de a-i invata pe italieni, dar si pe oamenii din intreaga lume sa manance mai sanatos, sa fie atenti la ceea ce consuma si cum sa combata obezitatea sunt rasplatite si apreciate in Statele Unite ale Americii. Gianluca Mech a fost numit, in cadrul unei ceremonii care a avu loc la New York, ambasadorul vietii sanatoase. Intr-o tinuta Carlo Pignatelli, nutritionistul a fost vedeta ceremoniei.

Nu de mult, Gianluca Mech si Ivana Trump au lansat peste hotare o campanie impotriva obezitatii, boala care atinge un numar ingrijorator in randul americanilor. Cei doi le-au explicat oamenilor ca pot slabi si se pot bucura, in acelasi timp, de pizza si paste, preparatele cele mai indragite ale Italiei. Dieta Tisanoreica, creata de Gianluca Mech te slabeste si te rasfata cu ajutorul produselor speciale, care acum se pot gasi si la noi in tara. Acestea se pot comanda pe site-ul www.gianlucamech.ro.

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu