News Stiri Interne

Gianluca Mech a lansat propriul showroom la Chisinau, alaturi de Patrizia Paglieri

Scris de Christian Stan

Dupa ce a inceput sa-si vanda produsele minune si in Romania, la Farmacia Coltea din Bucuresti, Gianluca Mech si-a extins acum piata de desfacere odata cu inaugurarea primului showroom Tisanoreica la Chisinau. Evenimentul a avut loc sambata dimineata, iar Gianluca a venit insotit de Patrizia Paglieri.

Produsele din Dieta Tisanoreica au fost lansate si pe piata din Moldova. Celebrul nutritionist italian a inaugurat la Chisinau propriul sau showroom, intr-un spatiu special amenajat pe strada Vlaicu Pircalab nr 2. In acest spatiu, cei interesati de slabit si o viata sanatoasa poti gasi nu doar produsele lui Mech, dar pot beneficia si de consultanta gratuita din partea unui specialist.

La evenimentul de lansare, care a avut loc sambata trecuta de la ora 11:00, nutritionistul italian a venit insotit de Patrizia Paglieri, celebrul Chef care a slabit cu ajutorul produselor din Dieta Tisanoreica. La eveniment au participat cateva zeci de persoane, printre care si celebra agenta internationala Mariana Vatamanu si Excelenta Sa, Ambasadoarea Republicii Italiene la Chisinau Valeria Biagiotti.

 

Gianluca a tinut sa le vorbeasca celor prezenti despre beneficiile Dietei Tisanoreica, dezvoltata de familia sa dupa retete speciale inca din anul 1911. Mai mult, la centrul de la Chisinau au fost angajati medici nutritionisti care vor oferi consultatii de specialitate gratuite celor ce sunt nemultumiti de forma lor fizica si de surplusul de kilograme.

Produsele lui Gianluca Mech vor fi disponibile in Moldova si in lantul de farmacii Felicia.

Scrie un comentariu