Stiri externe Vedete

Gianluca Mech isi petrece vacanta in Romania

Scris de Iancu Iulia

Celebrul nutritionist italian, care slabeste vedete din lumea intreaga, este indragostit de Romania si isi petrece aici o saptamana din vacanta de vara.

Gianluca Mech este mereu cu bagajul pregatit pentru ca isi promoveaza produsele din dieta sa Tisanoreica si se imparte intre Italia, Romania si SUA, unde face minuni cu greutatea vedetelor si nu numai.

De fiecare data cand ajunge la noi in tara se simte ca acasa si spune ca Romania l-a primit cu bratele deschise. Programul sau este foarte incarcat, iar pana acum nu a reusit sa viziteze prea multe locuri, asa ca o saptamana din vacanta sa de vara a rezervat-o doar pentru Romania.

Saptamana a inceput-o cu o vizita la Castelul Bran, iar urmatoarele zile le va petrece tot in Transilvania. In fiecare zi, va vizita alt loc si spune ca sapte zile sunt prea putine pentru cate lucruri si-ar fi dorit sa faca in aceasta vacanta.

Gianluca Mech a mai declarat ca are nevoie sa isi incarce bateriile pentru ca urmeaza o toamna aglomerata si are o lista intreaga de vedete care asteapta sa slabesca cu ajutorul lui.

Dieta Tisanoreica, pe care Gianluca Mech o promoveaza, a cucerit milioane de oameni din intreaga lume. Ea are numeroase avantaje fata de regimurile alimentare drastice, datorita carora pierzi kilograme doar prin infometare. Dieta presupune mese consistente, sanatoase, cu alimente care si detoxifiaza organismul, ajutandu-te, astfel, sa slabesti. Suplimentele lui Mech sunt pe baza de plante, 100% naturale, fara zahar, alcool sau conservanti.

Iar anul trecut, Gianluca a prmit premiul pentru „Businessman-ul Anului 2017” din partea Federatiei Organizatiilor Italiano-Americane din Brooklyn pentru ca produsele sale au intrat si pe piata din SUA, unde au fost extrem de bine primite.

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu