News Stiri externe

Gianluca Mech, invitat special la concertul sustinut de Andrea Bocelli la Dubai!

Scris de Christian Stan

Andrea Bocelli a sustinut primul concert din acest an la Billionaire Mansion, un club situat in hotelul Taj din Dubai, in cadrul unei cine de gala. Printre invitatii lui speciali s-a numarat si Gianluca Mech, celebrul nutritionist italian, cu care Andrea Bocelli are o stransa relatie de prietenie.

gianluca-mech-andrea-bocelli

Gianluca Mech s-a numarat printre invitatii de seama ai celebrului tenor italian Andrea Bocelli, la primul concert pe care acesta l-a sustinut in anul 2017. Andrea Bocelli a cantat in cadrul unei receptii exclusiviste organizate cu prilejul deschiderii Billionaire Club din Dubai, detinut de omul de afaceri Flavio Briatore, in cadrul Taj Hotel.

gianluca-mech-dubai-3

gianluca-mech-dubai-2

andrea-bocelli-dubai

„A fost o Gala Dinner de exceptie si ma bucur ca Andrea m-a invitat sa iau parte la acest eveniment. Noi am devenit prieteni apropiati prin intermediul agentei mele Mariana Vatamanu. Andrea mi-a facut aceasta surpriza la inceput de an si m-a invitat la inaugurarea clubului lui Flavio Briatore. Sa-l ascult live la Dubai a fost o experienta de neuitat”, declara Gianluca pentru ADPM.ro.

Scrie un comentariu