News Stiri externe

Gianluca Mech, invitat special la concertul sustinut de Andrea Bocelli la Dubai!

Scris de Christian Stan

Andrea Bocelli a sustinut primul concert din acest an la Billionaire Mansion, un club situat in hotelul Taj din Dubai, in cadrul unei cine de gala. Printre invitatii lui speciali s-a numarat si Gianluca Mech, celebrul nutritionist italian, cu care Andrea Bocelli are o stransa relatie de prietenie.

gianluca-mech-andrea-bocelli

Gianluca Mech s-a numarat printre invitatii de seama ai celebrului tenor italian Andrea Bocelli, la primul concert pe care acesta l-a sustinut in anul 2017. Andrea Bocelli a cantat in cadrul unei receptii exclusiviste organizate cu prilejul deschiderii Billionaire Club din Dubai, detinut de omul de afaceri Flavio Briatore, in cadrul Taj Hotel.

gianluca-mech-dubai-3

gianluca-mech-dubai-2

andrea-bocelli-dubai

„A fost o Gala Dinner de exceptie si ma bucur ca Andrea m-a invitat sa iau parte la acest eveniment. Noi am devenit prieteni apropiati prin intermediul agentei mele Mariana Vatamanu. Andrea mi-a facut aceasta surpriza la inceput de an si m-a invitat la inaugurarea clubului lui Flavio Briatore. Sa-l ascult live la Dubai a fost o experienta de neuitat”, declara Gianluca pentru ADPM.ro.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu