News Stiri externe

Gianluca Mech, campion la audiente in Spania

Scris de Christian Stan

Celebrul nutritionist italian Gianluca Mech se bucura de mare succes nu doar in Italia, Statele Unite sau Romania ci si in Spania. Gianluca Mech a fost cooptat acum ca si invitat permanent al show-ului „Mad in Spain”, iar audientele s-au imbunatatit vizibil de cand Gianluca vorbeste in fiecare editie despre alimentatie si viata sanatoasa.

Gianluca Mech vorbeste la perfectie nu doar italiana si engleza ci si spaniola. Acesta este motivul pentru care celebrul nutritionist italian a fost cooptat acum in postura de invitat permanent al talk-show-ului saptamanal „Mad in Spain”, acolo unde discuta de fiecare data probleme legate de alimentatie si viata sanatoasa.

Initial, Gianluca Mech a fost invitat de cateva ori in emisiune in aceasta primavara pentru a discuta despre produsele minune din Dieta Tisanoreica, insa producatorii au hotarat ca acesta sa devina invitat permanent dupa ce audienta pe minutele in care acesta abordeaza subiecte de alimentatie au crescut considerabil.

Gianluca Mech este specializat in suplimente pe baza de plante si programe de dieta. Metoda Gianluca Mech difera de un program clasic de dieta ketogenica, deoarece utilizeaza suplimentele alimentare din plante Decottopia. Din acest motiv, Dieta Gianluca Mech este denumita Dieta Fitoketogenica Mediteraneeana (KEME – PHY).

Daca doriti sa pierdeti din greutate, puteti alege fie sa incepeti cu setul de produse Gianluca Mech, fie sa solicitati consultanta pentru dieta. Cumparand seturile saptamanale si convenabile de produse Gianluca Mech puteti incercca si kiturile si sa alegeti dintre cele trei configuratii diferite pentru a pierde din greutate.

Produsele lui Gianluca Mech se vand in Romania la Farmacia Coltea.

Scrie un comentariu