Stiri externe

Gianluca Mech, alaturi de Woody Harrelson si Alexandra Dinu la Cannes

Nutritionistul Gianluca Mech a participat la una dintre cele mai faimoase petreceri din perioada Festivalului de Film de la Cannes. Alaturi de el, printre invitati s-au mai numarat Woody Harrelson, Alexandra Dinu si Valeria Marino.

Gianluca Mech, alaturi de Woody Harrelson si Alexandra Dinu la Cannes

Petrecerea organizata de co-fondatorul Microsoft, miliardarul american Paul Allen, a devenit deja o traditie in perioada Festivalului de Film de la Cannes. Este considerata unul dintre cele mai cool evenimente de pe Riviera Franceza, unde, anual participa celebritati din multe domenii. Petrecerea are loc pe yachtul sau, “Tatoosh”, care are o lungime de 92 de metri si este al 43-lea din lume, din punct de vedere al dimensiunii.

Anul acesta, tema party-ului a fost “Casablanca”. Printre invitatii miliardarului Allen, au fost si nutritionistul italian Gianluca Mech, alaturi de frumoasa actrita romanca, Alexandra Dinu, dar si vedete precum Woody Harrelson si Valeria Marino.

Gianluca Mech a devenit cunoscut in America, o data cu intrarea produselor sale pe piata de peste ocean. Ele sunt folosite si extrem de apreciate de americani, precum si de vedete de la Hollywood. La inceputul lunii aprilie, Gianluca a primit distinctia de Businessmanul Anului, din partea Federatiei Organizatiilor Italiano-Americane din Brooklyn. Ceremonia a avut loc la New York, cu participarea unor oaspeti de seama.  Printre ei s-au numarat actori, congressmeni si oameni de afaceri americani.

Alexandra Dinu a slăbit cu ajutorul nutriționistului italian Gianluca Mech. Iată secretul siluetei de invidiat!

Alexandra Dinu si nutritionistul au legat o frumoasa prietenie, ea fiind una dintre promotoarele produselor din gama Tisanoreica. Actrita declara ca a inceput sa le foloseasca in 2013, cand a fost nevoita sa slabeasca trei kilograme pentru un rol. De atunci sunt nelipsite din dieta sa. Acestea o ajuta nu numai sa se pastreze in forma, ci si la detoxifierea organismului si mentinerea unei stari generale de bine.

@valeriamarini @itsivanatrump

A post shared by Gianluca Mech (@gianlucamech) on

Despre autor

Amarandei Nicoleta

Scrie un comentariu