News Stiri externe

Gianluca Mech are America la picioare. A organizat petrecerea lunii la New York.

Scris de Christian Stan

Gianluca Mech a celebrat, la New York, cei 40 de ani scursi de la premiera filmului „Saturday Night Fever” printr-o petrecere de exceptie organizata in acelasi loc unde s-au si filmat celebrele scene de dans ce au facut pelicula cunoscuta in intreaga lume. Peste 300 de persoane au luat parte la petrecerea lunii, asa cum a fost numit de presa americana evenimentul nutritionistului italian.

Pentru a puncta cei 40 de ani de la premiera filmului „Saturday Night Fever”,Gianluca Mech a organizat petrecerea lunii la New York. Peste 300 de invitati si jurnalisti de la cele mai importante posturi de televiziune din Statele Unite au participat la party-ul organizat de Gianluca si au intrat „in febra de sambata seara”.

Evenimentul s-a desfasurat miercuri seara in aceeasi locatie unde s-au si filmat celebrele scene de dans ale peliculei. Pentru aceasta, un restaurant chinezesc a fost complet modificat si transformat pentru a recrea, la perfectie, setup-ul original. Petrecerea va avea loc la adresa 64th Street and Eighth Avenue in Bay Ridge.

Gianluca Mech a zburat 50 de prieteni de la Roma la New York pentru a lua parte la petrecerea „Saturday Night Fever”, iar toata lumea va fi cazata la hotelul Ritz-Carlton. Costul total al petrecerii s-a ridicat la 200.000 de dolari, insa acest eveniment l-a facut deja pe Gianluca cunoscut si in Statele Unite.

„Vorbim despre multi bani, insa merita. A fost visul meu inca din copilarie sa dansez in locul in care s-a filmat <Saturday Night Fever>. La 10 ani mi-am spus ca vreau sa vin la New York si sa dansez aici, asa ca iata-ma acum atat de aproape de acest eveniment”, declara Gianluca pentru New York Post.

Pentru acest eveniment, Gianluca Mech a imbracat un costum alb realizat la comanda de Dolce&Gabbana dupa modelul costumului purtat de John Travolta in filmul original.

La eveniment au luat parte aproape toti actorii din cast-ul original al filmului, precum si artistii care au compus si interpretat celebrele piese de pe coloana sonora a filmului. In mod exceptional, petrecerea nu este una privata. John Travolta nu va putea lua parte la eveniment din pricina unor filmari, insa in timpul momentelor de dans acesta va fi inlocuit de o sosie.

„A fost minunat. Cea mai frumoasa petrecere pe care am organizat-o vreodata. Am avut peste 300 de invitati, iar atentia presei a fost coplesitoare. Am mers la 6 emisiuni de televiziune, de la NBC la Fox si ABC si am acordat zeci de interviuri. Aceasta petrecere precede lansarea produselor mele in Statele Unite, lucru care se va intampla anul viitor”, declara Gianluca Mech.

Evenimentul lunii de la New York a fost organizat cu sprijinul lui Todd Shapiro si al celebrei agente Mariana Vatamanu.

Scrie un comentariu