Style Radar

Gheorghe Zamfir, transformat stilistic de Adina Buzatu

Scris de Alexandru Manea

Gheorghe Zamfir, imbracat de Adina Buzatu. Recunoscut pe plan mondial pentru talentul sau, maestrul surprinde cu un nou look, purtand haine elegante la consilierea cunoscutului stilist.

gheorghe-zamfir-costum-adina-buzatu-1

Gheorghe Zamfir a inceput recent o colaborare cu stilistul Adina Buzatu. Cunoscutul stilist i-a realizat maestrului Zamfir o imagine in deplin acord cu personalitatea si valoarea sa.

,, Ma onoreaza faptul ca o personalitate precum Gheorghe Zamfir poarta tinute compuse din piese ale celor 52 de branduri pe care le reprezint in Romania. Mai mult decat atat am fost incantata sa remarc deschiderea cu care maestrul a raspuns propunerilor mele, dar si eleganta si atitudinea cu care imi poarta tinutele.

gheorghe-zamfir-costum-adina-buzatu-7 gheorghe-zamfir-costum-adina-buzatu-6 gheorghe-zamfir-costum-adina-buzatu-5

 

Am lucrat pentru sedinta foto cu o echipa cu care rezonez extraordinar, in frunte cu celebrul fotograf Marius Baragan, hair stilistul Cristi Pascu si make-up artistul Mihaela Vasile.

gheorghe-zamfir-costum-adina-buzatu-4 gheorghe-zamfir-costum-adina-buzatu-3 gheorghe-zamfir-costum-adina-buzatu-2

Am ales Artelier Design ca si locatie tocmai pentru ca mi-am dorit o reinterpretare moderna a unui personaj care a scris istorie intr-un ambient cu un design de nivel inalt. Gheorghe Zamfir este o valoare nationala, un artist pe care il admira o lume intreaga, iar faptul ca are incredere in sfaturile pe care i le ofer in ceea ce priveste vestimentatia sa ma face pur si simplu fericita!” declara Adina Buzatu.

adina-buzatu-valiza1

Supranumit ,,Regele Naiului”, Gheorghe Zamfir a obtinut 120 de discuri de aur si a vandut peste 130 de milioane de albume in intreaga lume. A compus coloana sonora a filmelor ,,Karate Kid”, ,,Kill Bill” si ,,Once Upon a Time in America”. A reinventat naiul si a fost aplaudat de sute de milioane de spectatori, dar si numerosi presedinti de stat, regi si regine din intreaga lume.

Scrie un comentariu