Stiri Interne

Gheorghe Zamfir isi numeste fosta sotie „monstru”. Iata de ce este revoltat!

Scris de Alexandru Manea

Gheorghe Zamfir isi numeste fosta sotie „monstru”. Naistul este revoltat sustinand ca Marie Noelle Boitel de Morisel, de care a divortat, i-a luat, pe nedrept, multe din bunurile de valoare pe care le detinea.

gheorghe-zamfir-fosta-sotie

Gheorghe Zamfir se pregateste de insuratoare, cu mai tanara Nicoleta Beca. Artistul a divortat in urma cu cativa ani de Marie Noelle Boitel de Morisel.

Despre aceasta casnicie, naistul nu are acum prea multe cuvinte de lauda. Mai mult, o catalogheaza pe cea care i-a fost sotie in fel si chip sustinand ca i-ar fi sustras o serie de bunuri de valoare care nu ii apartineau. Mai exact, tablouri, statuete, icoane, pe care le-ar fi vandut in Franta. Zamfir o numeste pe Marie Noelle „monstru”.

”Am reusit sa scap de acest monstru si de copiii ei care m-au ponegrit, desi eu i-am crescut pana la majorat si i-am iubit ca pe ai mei. Ajung cinci ani de zile de razboi, minciuni si jaf. Noi am avut un contract, ce a fost al meu inainte de casatorie ramane al meu, ce am acumulat impreuna se imparte la jumatate.

Gheorghe Zamfir (74 ani) se insoara cu o tanara de 30 de ani

 

Dar ea mi-a luat absolut tot. Si ce am acumulat inainte de nunta, mai ales. Tablouri de Grigorescu, Luchian, mobila, argintarie, icoane, obiecte de arta, statuete. Eu am fost mare colectionar de antichitati. Ce am salvat am salvat, ce a ramas acolo, in Franta, s-a vandut. Chiar si masina mea Adenauer de peste 150.000 de euro”, a declarat Gheorghe Zamfir pentru Click!

gheorghe-zamfir-iubita-sotie

Anul viitor, naistul se va casatori cu Nicoleta Beca, mai tanara cu 34 de ani

In plus, naistul subliniaza, cu o sinceritate uluitoare: „Am luat-o cu tot cu cei doi copii ai ei, chiar daca nu am iubit-o. Am tinut la ea, dar nu am iubit-o cu adevarat”.

Scrie un comentariu