ADPM Coffee Break Stiri externe

Gesturile secrete pe care le face Regina Elisabeta a Marii Britanii în caz de urgențe

Scris de Sorin Dutoiu

Regina Elisabeta a Marii Britanii apelează la o serie de gesturi discrete, înțelese doar de membrii staff-ului său, în cazul în care apare o urgență în timpul aparițiilor sale publice. Iată ce semnale emite aceasta și ce însemnătate au.

Regina Marii Britanii respecta de fiecare dată protocolul rigid atunci când își face apariția în public sau participă la recepții oficiale. Puțini știu însă că există o serie de gesturi discrete la care aceasta apelează atunci când ceva este în neregulă, gesturi pe care membrii echipei sale le reperează și îi fac să acționeze imediat.

De exemplu, este de știut faptul că Regina Marii Britanii întodeauna ține ceva în mână atunci când iese în public: o poșeta, o oglindă, stilou, ruj, ochelari de vedere. Niciodată nu iese în public cu mâinile goale.

Apoi, membrii staff-ului său sunt atenți la modul în care gesticulează acesta și sunt pregătiți să intervină în astfel de ocazii:

1. Dacă își mută poșeta de pe o mână pe altă mână înseamnă că cineva din echipa ei trebuie să intervină pentru a opri politicos conversația pe care aceasta o ține cu cineva. De obicei, se intervine zicându-i că cineva își dorește să o cunoască, închizând astfel discuția curentă.
2. Dacă își așează poșeta pe masă, la cină, înseamnă că își dorește ca evenimentul să se încheie în următoarele 5 minute.
3. Dacă își așează poșeta pe podea transmite mesajul că nu îi place conversația pe care o are la cină și că vrea să se retragă.
4. Dacă își rotește inelul de pe deget, atunci este nevoie urgentă de intervenția cuiva din echipă pentru a o ajuta să se retragă imediat.

Can someone tell me why I’m not verified already

A post shared by Her Majesty (@queenelizabeth) on

You’ve got a lot of nerve wearing the same outfit as me Mildred

A post shared by Her Majesty (@queenelizabeth) on

Scrie un comentariu