Stiri externe

VIDEO! Oricine poate canta mai bine decat Geri Halliwell!

Scris de Christian Stan

Daca atunci cand canti sub dus visezi sa devii star international… trebuie sa stii ca ai toate sansele ca acest lucru sa se intample. Dupa ce o vei asculta pe Geri Halliwell prestand live vei realiza ca statutul de star international nu este imposibil de atins.

geri-halliwell

Geri Halliwell isi pregateste revenirea pe scena muzicala ca artist solo dupa o perioada indelungata, iar fosta membra a trupei Spice Girls a cantat noua ei piesa, „Half of Me”, in cadrul unui show din Australia. Geri Halliwell a avut o cariera solo de succes vreme de sase ani, aceasta lansand patru piese care au ajuns pe locul intai in topuri, iar alte single-uri au intrat in top 10.

Revenirea lui Geri, pe atat de anticipata pe atat de contestata, i-a lasat dezamagiti pe fani si incitati pe criticii artistei, care mereu au carcotit pe seama faptului ca roscata nu prea are voce. Dupa prestatia ei live din cadrul show-ului Australian este lesne sa deducem ca oricine poate canta mai bine decat Geri.

Daca lucrurile in cariera nu merg atat de bine pe cat si-ar fi dorit, iata ca pe plan amoros Geri Halliwell are parte de dragoste, care vine de la rusi. Vedeta are o relatie cu un miliardar rus, un magnat in domeniul jocurilor de noroc.    

Scrie un comentariu