News

Gerard Depardieu a devenit cetatean rus! Presedintele Vladimir Putin i-a dat deja Pasaportul!

Scris de Christian Stan

Gerard Depardieu a obtinut deja cetatenie rusa, iar in cursul zilei de ieri s-a intalnit cu Presedintele Vladimir Putin, care I-a inmanat personal pasaportul care atesta ca actorul francez are acum cetatenie rusa. Gerard Depardieu a facut aceasta mutare fiind suparat de taxele foarte mari pe care Presedintele Frantei, Francois Hollande, vrea sa le stabileasca pentru cei bogati.


Iata ca Franta nu este tocmai o tara ideala de locuit, mai ales daca te numeri printre fericitii care reusesc sa produca venituri mai mari de 1 million de euro pe an. Presedintele Frantei, Hollande, planuieste sa le vina de hac bogatilor introducand o taxa uriasa de 75% pe venit, care a stranit numeroase nemultumiri.

Printre cei revoltati de aceasta decizie s-a numarat si actorul francez Gerard Depardieu, care a dobandit acum cetatenie rusa pentru a evita sa-si dea 75% din venituri catre statul francez. Joia trecuta, Presedintele rus Vladimir Putin I-a confirmat actorului faptul ca ii ofera cetatenie rusa, iar duminica cei doi s-au intalnit in oraselul Sochi de la Marea Neagra, prilej cu care Depardieu a primit pasaportul rus.

In Rusia, taxele pe venituri sunt doar de 13%, astfel ca multi milionari francezi doresc acum sa-i ia exemplul lui Depardieu si sa paraseasca Franta pentru a-si gazi rezidenta in Rusia.

Scrie un comentariu