News

Gerard Depardieu a devenit cetatean rus! Presedintele Vladimir Putin i-a dat deja Pasaportul!

Scris de Christian Stan

Gerard Depardieu a obtinut deja cetatenie rusa, iar in cursul zilei de ieri s-a intalnit cu Presedintele Vladimir Putin, care I-a inmanat personal pasaportul care atesta ca actorul francez are acum cetatenie rusa. Gerard Depardieu a facut aceasta mutare fiind suparat de taxele foarte mari pe care Presedintele Frantei, Francois Hollande, vrea sa le stabileasca pentru cei bogati.


Iata ca Franta nu este tocmai o tara ideala de locuit, mai ales daca te numeri printre fericitii care reusesc sa produca venituri mai mari de 1 million de euro pe an. Presedintele Frantei, Hollande, planuieste sa le vina de hac bogatilor introducand o taxa uriasa de 75% pe venit, care a stranit numeroase nemultumiri.

Printre cei revoltati de aceasta decizie s-a numarat si actorul francez Gerard Depardieu, care a dobandit acum cetatenie rusa pentru a evita sa-si dea 75% din venituri catre statul francez. Joia trecuta, Presedintele rus Vladimir Putin I-a confirmat actorului faptul ca ii ofera cetatenie rusa, iar duminica cei doi s-au intalnit in oraselul Sochi de la Marea Neagra, prilej cu care Depardieu a primit pasaportul rus.

In Rusia, taxele pe venituri sunt doar de 13%, astfel ca multi milionari francezi doresc acum sa-i ia exemplul lui Depardieu si sa paraseasca Franta pentru a-si gazi rezidenta in Rusia.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu