Stiri externe

Gerard Depardieu, acuzat de viol

Scris de Iancu Iulia

Actorul Gerard Depardieu a fost interogat de politia franceza dupa ce o actrita l-a acuzat de viol.

Actorul de 69 de ani a fost chemat la sectia de politie pentru a raspunde intrebarilor anchetaorilor, insa el a avut libertatea sa paraseasca sectia in orice clipa.

Acuzatia de viol a fost inaintata in luna august, iar atunci avocatul actorului a declarat: “Gerard Depardieu neaga orice acuzatie de abuz sau viol. Regret natura publica a acestui proces pentru ca ii dauneaza grav lui Gerard Depardieu, a carui inocenta va fi, cel mai porbabil, demonstrata.”

Actrita l-a acuzat pe Depardieu ca a violat-o anul acesta, in casa acestuia din Paris, intre 7 si 13 august. Presupusa sa victima a completat plangerea in Provance, o regiune din sudul Frantei, iar procurorii locali au deschis imediat o ancheta.

Presa franceza a raportat ca tanara nu are mai mult de 30 de ani si ca este actrita si dansatoare care cauta sa primeasca sfaturi in cariera de la marele actor.

Acuzatiile indreptate catre Depardieu sunt ultimele dintr-un sir lung de situatii in care barbati faimosi din toata lumea au fost implicati in cazuri de abuzuri sexuale.

Mogulul de la Hollywood, actorul Harvey Weinstein a fost acuzat de mai multe femei ca au fost abuzate sexual in trecut, astfel ca la nivel mondial s-a lansat campania #metoo.

Faimosul producator si regizor francez, Luc Besson a fost si el anchetat in urma unei plangeri care sustinea ca a violat o tanara actrita. Ulterior, Besson a fost acuzat de hartuire si abuz sexual de inca alte cinci femei, astfel ca in total sunt noua femei care sustin ca au trecut prin situatii asemanatoare.

 

 

 

 

 

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu