News Style Radar

Gerard Butler si Madalina Ghenea, prima aparitie in public la Hollywood! Au luat parte la Vanity Fair Oscar Party!

Scris de Christian Stan

Madalina Ghenea si Gerard Butler au facut senzatie la Vanity Fair Oscar Party, acolo unde si-au facut aparitia tinandu-se de mana. Madalina a aratat superb intr-o creatie Versace, iar Gerard Butler a dat impresia ca este cel mai mandru barbat de pe Pamant.

gerard-butler-madalina-ghenea
Madalina Ghenea si Gerard Butler si-au facut debutul oficial ca si cuplu, duminica seara, la Vanity Fair Oscar Party, cea mai in voga petrecere de dupa ceremonia de decernare a Premiilor Oscar.

gerard-butler-madalina-ghenea-vanity-fair-oscars-party-2013-02

Acesta este primul eveniment major de la Hollywood la care participa Madalina Ghenea, iar actrita romanca a facut furori la aceasta petrecere imbracand o superba creatie Versace, accesorizata cu bijuterii Damiani.

gerard-butler-madalina-ghenea-vanity-fair-oscars-party-2013-03

Saptamana care a trecut, Madalina a fost gazda Festivalului de film „Los Angeles Italia”, ajuns la editia a opta. Festivalul isi propune promovarea artei, culturii si cinematografiei italiene la Hollywood si a ajuns la a opta editie. Madalina a prezentat evenimentul, iar printre invitatii de marca s-au numarat Quentin Tarantino, Al Pacino si Robert de Niro.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu