News

Exclusiv! Iata fotografiile care nasc controverse: Gerard Butler si Madalina Ghenea formeaza un cuplu?

Scris de Christian Stan

America fierbe dupa aparita unor articole care dau drept sigura o relatie amoroasa intre Gerard Butler si Madalina Ghenea! Cu toate ca reprezentantii celor doi actori nu au avut nimic de comentat pe seama zvonurilor aparute, publicam in premiera mondiala doua fotografii, care vor alimenta speculatile din presa despre relatia de iubire dintre Gerard Butler si Madalina Ghenea.

In urma cu cateva zile un articol din New York Daily News mentiona ca Gerard Butler si Madalina Ghenea formeaza cel mai nou cuplu de la Hollywood, precizand ca ei doi s-au indragostit in timpul filmarilor la o reclama pentru brandul de aparate de ras Super Max, care a fost filmata in luna iunie la Los Angeles.

Va prezentam, in exclusivitate mondiala, doua fotografii cu cei doi, menite a strani si mai multe discutii pe seama acestui subiect. Prima fotografie a fost realizata intr-un parc de aligatori din Louisiana si alimenteaza si mai mult zvonurile unei relatii amoroase intre Madalina Ghenea si Gerard Butler. Aceasta fotografie provine de pe un fanpage al lui Gerard Butler, iar cineva a postat poza de pe pagina de Facebook a parcului de aligatori.

 

Fotografia de mai sus este de pe pagina de Facebook a lui Sarah Farmer, care s-a intalnit cu Gerard si Madalina tot in acel parc de aligatori din Louisiana. Aceasta fotografie  si a fost postata pe forumul lui Gerard Butler (http://gerardbutler.forumcommunity.net/?t=51109888&st=195), cu un text din care reiese ca Madalina a preferat sa fie foarte discreta si ca a acceptat doar dupa rugaminti insistente sa apara in fotografie.

„Gerard Butler today just strolling down the river front! How crazy is that?!!! Cool dude. Yeah Kristin, I totally shook his hand and we introduced ourselves. He introduced himself as Jerry. I guess that’s his nickname.  My brother, Kirk, and I had some laughs with him. He was really cool! They are shooting a movie in Shreveport and he had heard about Natchitoches and decided to check it out with his beautiful lady. Didn’t catch her name though because she was really quiet and actually went to move out of the photo we were going to take with Gerard. I told her that she should come in the pic with us. I didn’t want to leave her out”.

Comentariul lui Sarah Farmer vine sa contrazica cele afirmate de jurnalistul de la New York Daily News, conform caruia Madalina si-ar fi dorit ca relatia ei cu Gerard Butler sa fie facuta publica.

Contactati de ADPM, reprezentantii de la biroul de presa ai Madalinei Ghenea nu au dorit sa comenteze pe baza acestui subiect, insa din informatiile pe care le avem este foarte posibil ca intre Gerard si Madalina sa fie o simpla relatie de prietenie.

Cei doi s-au cunoscut anul trecut la Ischia Film Festival, iar apoi au colaborat impreuna la proiectul caritabil Artists for Peace and Justice (http://www.apjnow.org/), asociatie non guvernamentala care sprijina comunitatile din Haiti prin implementarea unor programe educative si santitare. Butler si Madalina Ghenea au facut front comun si cu prilejul Gala for Haitian Relief de la Cannes, in urma careia s-au strans peste 2 milioane de dolari in sprijinul comunitatilor din Haiti. Tot prin intermediul lui Gerard Butler, Madalina i-a cunoscut si pe Leonardo DiCaprio si Adrien Brody, prieteni apropiati ai actorului scotian.

Speculatiile despre o relatie dintre Gerard Butler si Madalina Ghenea circula de mai bine de cinci luni, insa pana acum acestia nu au atras atentia paparazzilor. Aceastea sunt singurele fotografii private publicate in mass-media pana in momentul de fata din care reiese relatia apropiata dintre Madalina si „eroul” din „300”. Pe forumuri insa, apropiati ai cuplului confirma relatia dintre cei doi si chiar spun ca aceasta este una serioasa si dureaza deja de cateva luni bune.

Un singur lucru este insa cert: reclama la care Gerard Butler si Madalina Ghenea au colaborat pana in prezent. Actorul este imaginea brandului de aparate de ras Super Max, iar in reclama care a fost filmata in luna iunie la Los Angeles apare si Madalina in cateva secvente.

Scrie un comentariu