News

Gerard Butler, din nou infidel? A fost fotografiat intrand in hotel cu o blonda sexy!

Scris de Alexandru Manea

Gerard Butler este din nou suspectat ca ar insela-o pe Madalina Ghenea. Actorul a fost surprins de paparazzi intrand intr-un hotel din Los Angeles alaturi de o blonda. Vedeta nu ar fi la prima escapada de acest gen.

joi-gerard-butler-madalina-ghenea11

Gerard Butler este deja renumit pentru instabilitatea lui in privinta relatiilor amoroase pe termen lung. Desi a declarat ca a ajuns la varsta la care nu isi mai doreste aventuri, ci o relatie solida, se pare ca tocmai a calcat din nou stramb.

Iubitul Madalinei Ghenea a fost fotografiat de paparazzi in compania unei tinere blonde alaturi de care a intrat in hotelul Mondrian. Femeia si-a ascuns fata pentru a nu fi fotografiata si recunoscuta, astfel ca identitatea ei nu a fost inca aflata.

gerard-butler-blonda

Actorul nu este la prima escapada de acest gen, desi in mod oficial este iubitul romancei Madalina Ghenea. Anul acesta el a fost surprins in cel putin trei ipostaze ce lasa loc de interpretari.

Mai intai, in luna marite, Gerard a petrecut alaturi de o animatoare intr-un club de noapte din San Diego, in timp ce frumoasa romanca se afla in Paris pentru a-si onora contractele de modelling.

madalina-ghenea-gerard-butler-ashley-beal

Apropiatii cuplului ne-au declarat ca Butler a intalnit-o pe Ashley Beal in fata localului PCD The Dollhouse. Tanara l-a acostat pe actor si l-a convins sa intre in club si sa petreaca alaturi de ea o seara de neuitat.

Momentele de distractie ale actorului in club si vestea ca animatoarea s-a laudat pe Facebook cu seara petrecuta alaturi de Butler au ajuns la urechile Madalinei Ghenea, astfel ca cei doi s-au despartit. Pentru putin timp, insa.

S-au impacat, iar actorul a declarat ca s-a cumintit si ca isi doreste sa se aseze intr-o buna zi la casa lui.

Au urmat insa alte episoade de posibila infidelitate.

butler-woman2

In luna aprilie, aflat la Londra intr-un turneu de promovare al noului sau film, Gerard Butler s-a distrat intr-un club din Mayfair alaturi de mai multe femei. Actorul a fost fotografiat parasind clubul Le Baron din Londra, alaturi de doua femei care si-au protejat identitatea de paparazzi. Cele doua femei si-au acoperit fata, astfel incat nu au putut fi identificate.

In luna iunie a fost din nou surprins, de aceasta data alaturi de o bruneta, pe terasa unui restaurant din Capri.

Apoi, dupa vacanta pe care a petrecut-o alaturi de Madalin Ghenea in Romania, Butler a fost surprins in compania unei brunete iesind dintr-un club in care au petrecut toata noaptea.

Desi nu au existat dovezile unei aventuri, renumele de Don Juan al actorului i-a facut pe multi sa traga concluzia ca este, din nou, vorba de o escapada.

Scrie un comentariu