News

George Michael si-a anulat turneul din Australia! Afla motivele!

Scris de Christian Stan

George Michael a fost la un pas de moarte anul trecut din pricina unei severe pneumonii, insa artistul a crezut ca isi va reveni prin multa munca si odata cu intoarcerea pe scena. Se pare ca efectele secundare ale traumei prin care a trecut se manifesta prin anxietate severa, astfel ca George a fost nevoit sa-si amane concertele programate pentru luna noiembrie in Australia.

George Michael inca nu se simte in forma necesara pentru a sustine un turneu mondial, intrucat sufera de anxietate severa. Acesta este motivul pentru care britanicul si-a anulat concertele programate pentru luna noiembrie in Australia, anxietatea fiind un efect secundar al traumei traite din cauza bolii care era cat pe ce sa-i puna capat vietii.

Anul trecut, George Michael s-a imbolnavit grav de pneumonie si a fost salvat la o clinica din Viena. Medicii l-au avertizat ca procesul de recuperare dupa o astfel de trauma este indelung si ca anxietatea poate surveni ca efect secundar, insa artistul a crezut ca reintoarcerea in studio si pe scena ii va face bine. Din pacate, George Michael a constatat ca are nevoie de mult mai mult timp pentru a se repune pe picioare, astfel ca si-a anulat concertele din Australia.

In august, acesta a cantat la ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice, iar ulterior a sustinut cateva concerte in Anglia, acestea fiind date reprogramate dupa ce anul trecut le-a anulat din pricina pneumoniei.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu