News

George Michael si-a anulat turneul din Australia! Afla motivele!

Scris de Christian Stan

George Michael a fost la un pas de moarte anul trecut din pricina unei severe pneumonii, insa artistul a crezut ca isi va reveni prin multa munca si odata cu intoarcerea pe scena. Se pare ca efectele secundare ale traumei prin care a trecut se manifesta prin anxietate severa, astfel ca George a fost nevoit sa-si amane concertele programate pentru luna noiembrie in Australia.

George Michael inca nu se simte in forma necesara pentru a sustine un turneu mondial, intrucat sufera de anxietate severa. Acesta este motivul pentru care britanicul si-a anulat concertele programate pentru luna noiembrie in Australia, anxietatea fiind un efect secundar al traumei traite din cauza bolii care era cat pe ce sa-i puna capat vietii.

Anul trecut, George Michael s-a imbolnavit grav de pneumonie si a fost salvat la o clinica din Viena. Medicii l-au avertizat ca procesul de recuperare dupa o astfel de trauma este indelung si ca anxietatea poate surveni ca efect secundar, insa artistul a crezut ca reintoarcerea in studio si pe scena ii va face bine. Din pacate, George Michael a constatat ca are nevoie de mult mai mult timp pentru a se repune pe picioare, astfel ca si-a anulat concertele din Australia.

In august, acesta a cantat la ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice, iar ulterior a sustinut cateva concerte in Anglia, acestea fiind date reprogramate dupa ce anul trecut le-a anulat din pricina pneumoniei.

Scrie un comentariu